• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rudi: Zvezda ima svetlu budućnost

Autor mondo.rs

As Real Madrida srećan što je njegov tim počeo Top 16 fazu pobedom nad "vrlo dobrim timom, na teškom gostovanju".

Rudi Fernandez ubacio je osam od svojih 15 poena u trenucima kada se "lomio" ishod utakmice prvog kola Top 16 Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Real Madrida (72:79).

Njegove dve trojke, između trojki Ljulja i Rodrigeza, odvele su vicešampiona Evrope sa 43:44 na nedostižnih 43:56 u finišu treće četvrtine.

Bila je to zaista furiozna serija, tipična Realova, kojom je poništeno sve što su crveno-beli gradili tokom prvih 25 minuta.

"Poraženi smo u poslednja dva kola ACB lige i zato smo bili maksimalno spremni za utakmicu protiv vrlo dobrog tima, iza koga je odličan nastup u prvoj fazi Evrolige. Ovo je 'vruć' teren, na kome je uvek izazov gostovati. Bili smo koncentrisani od samog početka i srećni smo zbog pobede", rekao je Fernandez srpskim novinarima u svlačionici Reala.

Proslavljeni bek izjavio je da ceni tim Zvezde, koji ima miks kvaliteta i energije za dobar nastup u elitnoj konkurenciji.

"Marjanović od početka Evrolige ima veliki uticaj na njihovu igru i rezultate. Markus Vilijams igra odlično, a mladi igrači donose ogromnu energiju. Zvezda je tim sa lepom budućnošću. Jedva čekam da se ponovo sretnemo u Madridu".

Upitan šta misli o šansama crveno-belih da zauzmu neko od prva četiri mesta u grupi, odgovorio je da je prerano za prognoze.

"Teško je predvideti koji timovi će biti u vrhu tabele. Znam samo da je Top 16 teško takmičenje i da je za nas važno da smo na startu pobedili kao gosti".

Fernandez je zbog povrede ruke propustio četiri utakmice, sredinom prve faze.

U Kombank areni pružio je šuterski najbolju partiju u Evroligi 2014/15 i ostvario svoj drugi najbolji učinak. Efesu je pre dve nedelje ubacio 17 poena.

"Imao sam zdravstvenih problema, ali sada sam bolje. Gledam da budem u top formi kada bude najvažnije", završio je Rudi Fernandez.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC