• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Najbolje do sada

Autor mondo.rs

Trener Partizana gotovo da je imao samo reči hvale za igru i učinak svog tima u meču protiv Cedevite. "Milosavljević zarazno borben".

 Vujošević: Najbolje do sada Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan nije uspeo punom merom da se revanšira Cedeviti za oktobarskih "minus 20" u Zagrebu, ali nije bio ni daleko od toga, uprkos činjenici da je na poziciji plejmejkera u nedelju popodne imao samo Borisa Daloa.

Pobedom 76:64 crno-beli su popravili skor u ABA ligi na 9-7 i potvrdili ozbiljnost svoje kandidature za plasman u plej-of, što se pre samo nekoliko nedelja činilo kao cilj za koji će morati da se "poklopi" mnogo toga.

"Govorili smo da je ovo veoma važna utakmica... Bili smo oslabljeni neigranjem Tepića i Murića, ali su ostali momci velikim zalaganjem nadoknadili taj hendikep. Dragan Milosavljević je kao kapiten poveo ekipu i bio zarazno borben...Veoma dobra utakmica", rekao je Duško Vujošević.

On je dodao da je uspeh veći utoliko što je Cedevita ekipa protiv koje je "teško igrati".

"Da ne filozofiram previše, hvala igračima i hvala publici, koja nas prati svih ovih godina".

Upitan da li je ovo jedna od najboljih Partizanovih utakmica u sezoni, odgovorio je potvrdno i naglasio: "Do sada".

Strateg crno-belih nije želeo da detaljnije priča kako je pripremio ekipu za nastup bez Tepića, prvog plejmejkera ekipe, rekavši da su to "tehničke, dosadne stvari", ali je imao šta da doda.

"Imali smo 13 izgubljenih lopti, od toga one dve Marinkovića bezveze. Eto, da je bilo 12, ja bih bio zadovoljan. Ali, bez šale, najviše smo tu poziciju pokrili tako što su se svi angažovali i u odbrani i u napadu, koristeći tu situaciju kao dodatni motiv", rekao je Vujošević.

Trener Cedevite Jasmin Repeša u kratkoj izjavi je priznao poraz. Njegov tim je bio bez postignutog poena u prvih osam minuta utakmice.

"Sam početak meča odredio je njegov dalji tok. Govor tela, raspoloženje, sve je ukazivalo na to da nismo spremni za ovu utakmicu. Partizan je apsolutno zasluženo slavio, a mi nismo zaslužili da pobedimo".

Crno-beli narednog vikenda dočekuju Olimpiju, direktnog konkurenta za četvrto mesto, dok Cedevita gostuje Metalcu u Valjevu, ali pre toga ima na rasporedu meč prvog kola Last 32 faze Evrokupa protiv Saragose.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC