• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Peković dovodi pleja Partizanu?

Autor mondo.rs

U trenutku kada je novac najveća prepreka angažovanju adekvatnog pleja, NBA košarkaš navodno razmišlja da finansira deo sredstava kako bi Partizan uspeo da ga dovede.

 Nikola Peković dovodi pleja Partizanu? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nikola Peković, pišu "Naše novine", razmišlja o tome da finansijski pomogne Partizanu da angažuje adekvatnog plejmejkera za nastavak sezone!

Bivši košarkaš crno-belih, koji je slavu stekao igrajući u Partizanu, mogao bi da pomogne bivšem klubu da angažuje Džamonta Gordona, bivšeg plejmejkera Cibone i CSKA iz Moskve, kojeg je svojevremeno Duško Vujošević i doveo iz Zagreba u Moskvu.

Peković bi, prema nezvaničnim informacijama, mogao da uplati određenu sumu novca kako bi Partizan skinuo BAT koji ima zbog tužbe Dejana Muslija, posle čega bi bilo lakše angažovati novog plejmejkera, o kojem se u Humskoj priča od početka sezone.

Nedavno, Vujošević je govorio o tome da mu se dopada igra Džejms Florens, međutim "Naše" pišu i o Gordonu kao mogućem rešenju.

Gordon, koji je poslednje dve sezone proveo igrajući za Galatasaraj, trenutno izlazi iz povrede ukrštenih ligamenata kolena. Problem u Gordonovom slučaju mogla bi da bude menadžerska agencija koja zastupa i Drua Gordona i Džejmsa Gista, kojima su crno-beli, navodno, ostali dužni određen novac.

Čak i da Džamont Gordon nije "taj", uz eventualnu Pekovićevu pomoć Partizan bi znatno lakše našao igrača za finiš sezone u ABA ligi, gde se grčevito bori za četvrto mesto i plasman u plej-of. Oko 15. januara u ekipu bi trebalo da se vrati i Edo Murić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC