• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Finiš koji mnogo znači

Autor mondo.rs

"Ovo je dobar momenat za nas", konstatovao je trener crveno-belih posle velike pobede u "svojoj" Morači.

Dejan Radonjić dugo je stvarao tradiciju nepobedivosti Budućnosti u okršajima sa Zvezdom u "Morači". A, onda je u ponedeljak i prekinuo, košem Nikole Kalinića pet sekundi pre kraja utakmice.

Njegov tim pobedio je i u 19. kolu ABA lige, u uzbudljivom derbiju pred 4.500 posetilaca podgoričke hale. Crveno-beli su posle deset godina savladali crnogorskog prvaka u gostima.

"Došli smo u Podgoricu da odigramo rasterećeni utakmicu, jer je kod nas rezultatski situacija potpuno jasna", rekao je Dejan Radonjić posle meča.

Njegovi igrači prošle nedelje su i teorijski izborili plasman u plej-of ABA lige, a u Podgoricu su doputovali u subotu, pravo iz Barselone.

"Očekivao sam lepu i kvalitetnu utakmicu. Na kraju je završnica bila zanimljiva, a završena je našom pobedom. Nismo dobro krenuli u utakmicu, držali smo neizvesnost, ali je bilo defanzivnih problema. U jednom trenutku, prednost Budućnosti je bila ogromna", dodao je.

Izvor: mondo.me Početkom drugog poluvremena (u 34. minutu), Podgoričani su vodili 15 poena razlike (49:34). Međutim, Zvezda je uspela da poenima Markusa Vilijamsa brzo vrati. U poslednjoj deonici je ulogu lidera preuzeo Maik Cirbes, sve do odlučujućeg koša Nikole Kalinića, pet sekundi pre kraja.

"Vilijams je bio opterećen faulovima i pod bolom u nozi, ali je uspeo da nas vrati u igru. Doneo je preokret u našoj igri. Ovo je dobar momenat za nas, jer već u četvrtak igramo sa Albom i ovakve završnice nam mnogo znače".

Iako je posle utakmice u hodnicima "Morače" bilo svađe, u dvorani je sve proteklo u sportskom tonu. Trener Zvezde posebno je lepo dočekan od navijača koji mu nisu zaboravili godine provedene na klupi Podgoričana.

"Ambijent je bio fenomenalan. Hvala publici koja me je sjajno dočekala. Želim Budućnosti sve najbolje u nastavku sezone i da su večeras trijumfovali ne bi bilo nezasluženo", dodao je trener Crvene zvezde Telekom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC