• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Bogdanoviću ne zameram ništa, ali...

Autor mondo.rs

"I dalje se sprovodi politika aparthejda", ponavlja trener Partizana. "Nije mi drago što je Luka otišao, a ne bi da je finansijska situacija drugačija".

 Vujošević: Bogdanoviću ne zameram ništa, ali... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Umesto dolaska - odlazak.

Košarkaški klub Partizan kroz sezonu punu iskušenja nastavlja bez jednog od itekako upotrebljivih igrača, Luke Bogdanovića, koji je imao takozvani otvoren ugovor i koji je, uoči utakmice 20. kola ABA lige sa MZT u Skoplju, odlučio da to iskoristi i sezonu nastavi u Morabank Andori.

Kako komentariše taj potez rezervne "četvorke" i kako će Bogdanovićev odlazak uticati na ekipu, MONDO je uoči puta u Makedoniju pitao trenera crno-belih Duška Vujoševića.

"Luka se vremenom prilagodio sistemu i dao doprinos ekipi, pre svega odličnim šutom sa pozicije 'četiri', čime je terao protivnika na adaptaciju. Nije mi drago što je otišao, ali želim mu sve najbolje, to je bio rizik koji smo preuzeli sklapanjem otvorenog ugovora sa njim", rekao je Vujošević i nadovezao se:

"Da je situacija u klubu bolja, on sigurno ne bi otišao".

PROČITAJTE ŠTA JE VUJOŠEVIĆ REKAO O DELEGIRANJU SUDIJA

Vujošević je dodao da je za transfer iskusnog krilnog centra čuo od samog igrača, a njegovom agentu Mišku Ražnatoviću zamerio je jer nije obavestio ni klub, ni trenera.

"Rastanak sa igračem protekao je apsolutno korektno, ali nije bilo korektno od strane menadžera što nam nije javljeno da se to događa", prokomentarisao je Vujošević.

Partizan je do juče tražio pojačanje na poziciji plejmejkera, a od danas možda i na poziciji krilnog centra?

"Finansijska situacija je loša. I dalje vlada politika aparthejda prema Partizanu. U ovim uslovima svaki drugi klub bio bi znatno niže plasiran na tabeli, ako bi uopšte i opstao u takmičenju. Da je situacija bolja, naravno da ne bih bežao od dovođenja igrača, bez obzira što je februar".

Košarkaši Partizana sa šest uzastopnih pobeda u ABA ligi putuju u Skoplje, gde će u subotu od 21 čas braniti četvrto mesto na tabeli i pokušati dodatno da "pritisnu" Cedevitu, koja se sa pobedom više nalazi na poziciji broj 3.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC