• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nezadovoljna: Opet ćemo se žaliti

Autor mondo.rs

Crvena zvezda Telekom posle nakon što je drugostepena komisija Evrolige umanjenjila kaznu sa 50.000 na 30.001 evro najavila da će se u narednom periodu žaliti sledećoj instanci na odluku koju ne smatra pravednom.

 Zvezda nezadovoljna: Opet ćemo se žaliti Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Drugostepena komisija Evrolige delimično je usvojila žalbu Crvene zvezde Telekom na kaznu koja je izrečena srpskom klubu posle meča u Instanbulu protiv Galatasaraja, kada je ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković.

Žalbeno veće Evrolige uvažilo je argumente koje su čelnici crveno-belih i njihov pravni tim izneli tokom saslušanja u Milanu 20. januara, pa je kazna sa 50.000 evra umanjena na 30.001 evro, što predstavlja najmanju novčanu sankciju koja se izriče u slučaju sukoba navijača.

Takođe, žalbeno veće Evrolige u svom obrazloženju je konstatovalo da disciplinski sudija Evrolige Patrik Grandžan nije dobro analizirao sve okolnosti na osnovu kojih je doneo svoju odluku.

Iako je delimično usvojena žalba, Crvena zvezda Telekom izrazila je nezadovoljstvo uprkos umanjenoj novčanoj kazni, jer iz svih dokaza koji su predočeni potpuno je jasno da beogradski klub ne snosi bilo kakvu odgovornost za tragičan događaj u Istanbulu.

Crveno-beli su najavili da će se u narednom periodu žaliti sledećoj instanci na odluku koju ne smatraju pravednom.

"Rukovodstvo Zvezde ostalo je pri svom predlogu koji je predočen čelnicima Evrolige, da sav prihod od kazni koje su u obavezi da plate Galatasaraj i Crvena zvezda bude prosleđen porodici Marka Ivkovića. Evroliga je načelno prihvatali ovaj predlog, ali se tek očekuje zvanična potvrda Borda Evrolige", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Galatasaraju je drugostepena komisija Evrolige odbila žalbu tako da je klubu iz Istanbula podvrđena kazna po kojoj osim igranja tri utakmice bez prisustva publike mora da da plati i 100.000 evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC