• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Lazića i Jovića na Solnok

Autor mondo.rs

Plejmejker neće igrati zbog povrede, bek zbog temperature.

Crvena zvezda Telekom pokušaće da zaokruži "jadranski" skor na 20-0 bez dvojice standardnih igrača.

Stefan Jović doživeo je povredu protiv Albe i napustio dvoranu sa bolom u leđima. Branko Lazić dobio je temperaturu u petak, pa Dejan Radonjić neće ni njega koristiti u nedelju protiv Solnoka.

"Posle meča protiv Albe, prirodno je da se očekuje da pražnjenje donese nove situacije. Pre meča je jasno da Jović neće biti u timu, nadam se da će biti spreman protiv Žalgirisa. Neće igrati ni Lazić, koji je u petak dobio visoku temperaturu i u sličnoj je situaciji, pa neće biti sa nama. Ostali moraju dati doprinos, da odigramo u dobrom ritmu i da slavimo pred navijačima", rekao je Dejan Radonjić na konferenciji u subotu.

Njegova ekipa odigraće u nedelju treći ovonedeljni meč. Rival će joj biti gost iz Mađarske, koji trenutno ima skor 9-10 i dolazi u Beograd kao osmoplasirani tim na tabeli.

Pozvao je navijače da dođu u dvoranu i podrže crveno-bele.

"Cilj je da iskoristimo to što smo praktično osvojili prvo mesto da bismo iskoristili utakmicu da uradimo planirano. Ambijent protiv Albe bio je za pohvalu, želja je da i protiv Solnoka bude puna dvorana, da se i nama napravi podsticaj da dođemo do još jedne pobede. Videlo se koliko znači podrška ovako mladom timu i značila bi nam i u nedelju, iako nije u pitanju atraktivan protivnik".

Radonjić je istakao da Solnok beleži najbolje rezultate od kada učestvuje u ABA ligi i dodao da ekipa Dragana Aleksića zaslužuje poštovanje.

"Solnok je tim koji je napravio dosta promena u odnosu na prvi duel, koji smo igrali u Mađarskoj. Ove godine imaju najbolji rezultat od kada se takmiče u ligi, iskusni su i mogli su da imaju i koju pobedu više. Očekujemo da igraju i rasterećeno i dobro i da pokažu kvalitet koji poseduju", dodao je.

Nedeljna utakmica počeće u 19.00 časova.

Parovi 20. kola:

Levski - Cedevita 17.00
Mega Leks - Budućnost 19.00
Cibona - Krka 21.00
MZT - Partizan 21.00

U nedelju

Olimpija - Zadar 17.00
Crvena zvezda Telekom - Solnok 19.00

U ponedeljak

Igokea - Metalac 20.30

TABELA: Crvena zvezda Telekom 19-0, Budućnost 15-4, Cedevita 13-6, Partizan 12-7, Olimpija 10-9, Zadar 10-9, Krka 9-10, Solnok 9-10, Cibona 9-10, Metalac 8-11, Mega Leks 7-12, MZT Skoplje 6-13, Igokea 5-14, Levski 1-18.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC