• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA izgubio!

Autor mondo.rs

Iznenađenje u Moskvi.

 CSKA izgubio! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U Evroligi su još nepobedivi, u regionalnoj VTB ligi doživeli su drugi neuspeh. Od svog prethodnog poraza odigrali su 30 utakmica u svim takmičenjima i pobedili u svakoj.

Sve do nedelje uveče.

CSKA iz Moskve izgubio je na svom parketu od Lokomotive Kubanj 76:78. Zanimljivo je da upravo tim iz Krasnodara prvi i do večeras jedini ove sezone savladao "armejce".

Najefikasniji igrač utakmice bio je Miloš Teodosić, sa "dabl-dabl" učinkom od 20 poena (4/9 za tri) i 10 asistencija. Pratili su ga Nando De Kolo (15, 6 sk, 6 as) i Vitalij Fridzon sa 16, ali to nije bilo dovoljno da tim Dimitrisa Itudisa izbegne poraz.

Među gostima najbolji je bio Entoni Rendolf sa 17 poena, uključujući i poslednji sa slobodnog bacanja, kojim je minut i 50 sekundi pre kraja doneo svom timu nedostižnu prednost (78:74).

De Kolo je potom ubacio dva slobodna bacanja, a Andrej Voroncevič (polaganje) i Manučar Markoišvili (šut tri sekunde pre kraja) nisu u poslednjem minutu uspeli da spreče iznenađenje.

Uprkos porazu, CSKA ostaje prvi na tabeli VTB lige, sa skorom 16-2. Drugi je Himki (14-2), treći Nižnji Novgorod (14-3), a Lokomotiva Kubanj četvrta (12-5).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC