• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Ovako igra ozbiljan tim

Autor mondo.rs

"Nisu nas poremetili ni obezbeđeno prvo mesto, ni slabiji rival, ni umor", pohvalio je trener Zvezde svoj tim posle pobede nad Solnokom.

 Nije mogao Dejan Radonjić da pronađe bilo koju manu igri i nastupu svog tima u ubedljivoj pobedi nad Solnokom.

Od druge četvrtine do kraja povećavali su crveno-beli razliku i umalo ostvarili rekordno ubedljiv "jadranski" trijumf. Završili su meč sa 43 ubačena poena više od rivala, približivši se rekordnoj razlici kojom je Zvezda 2003. pobedila Bosnu - "plus 49" (120:71).

Tako su u odličnom raspoloženju završili nedelju koju su počeli trijumfom nad Budućnošću i u kojoj su ostvarili prvu, istorijsku pobedu u Top 16 fazi Evrolige, protiv Albe.

"Nije jednostavno posle velikog pražnjenja protiv Albe, ovako velikog broja utakmica i povreda, napraviti ambijent da se izvuče ovako kvalitetan pristup. Ali, ozbiljnost nas krasi od samog početka sezone, zbog čega je zadovoljstvo mnogo veće. Naš fokus nije poremetila činjenica da smo već obezbedili prvo mesto, što smo igrali protiv slabijeg rivala i bili ispražnjeni. Svih 40 minuta smo radili veoma ozbiljno i zbog toga čestitam igračima", rekao je trener Crvene zvezde Telekom posle utakmice odigrane pred 4.000 navijača.

Posebno je apostrofirao odnos svojih igrača prema utakmici.

"Taj odnos bio je upečatljiv i kvalitetan. Sve vreme smo bili maksimalno fokusirani da na parketu uradimo dobre stvari, što je za posledicu imalo veliko vođstvo već u ranom periodu meča. To je uslovilo ovako veliku razliku", dodao je.

U nedelju uveče nije mogao da računa na Stefana Jovića i Branka Lazića. Da li će oni biti spremni za utakmicu protiv Žalgirisa (četvrtak)?

"Povreda Jovića nije ozbiljna, dok je kod Lazića u pitanju povišena temperatura i virozoa. Već u utorak očekujem obojicu na treningu. Kod Stefana je to izvesno, a Lazić se već oseća mnogo bolje. Ali, nismo hteli da rizikujemo, s obzirom na to da to kraja sezone imamo još oko 50 mečeva", objasnio je Radonjić:

Kapiten Zvezde Luka Mitrović video je meč kao pravi poziv navijačima da u četvrtak ispune Kombank arenu protiv litvanskog velikana.

"Možemo da budemo zadovoljni. Pre svega zbog nastupa kakav smo imali, kao i ozbiljnost koju smo pokazali pri velikoj razlici. Minute su bile ravnomerno raspoređene, a mi smo reagovali kako se očekuje od svake ozbiljne ekipe. Nijednog trenutka nismo dozvolili da izgledamo opušteno. Ovo je dobra uvertira pred meč sa Žalgirisom. Sada imamo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za tu utakmicu", izjavio je on.

Upitan je i koliko je zadovoljan svojom formom.

"Nisam zadovoljan", kratko je rekao.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC