• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP KORAĆA: Zvezda - Partizan u polufinalu

Autor mondo.rs

"Večiti rivali" potencijalni par polufinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu, ukoliko u četvrtfinalu savladaju Konstantin, odnosno Vojvodinu

 KUP KORAĆA: Zvezda - Partizan u polufinalu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom, branilac trofeja Kupa Radivoja Koraća, u četvrtfinalu će igrati sa Konstantinom, a Partizan sa Vojvodinom, odlučeno je žrebom u hotelu Metropol.

U ostala dva četvrtfinalna para sastaće se Mega Leks - FMP i Metalac - Vršac.

Završni turnir domaćeg kupa igraće se od 19. do 22. februara u Nišu.

Iako je prema prvobitnom rasporedu trebalo da Partizan i Zvezda svoje mečeve igraju u četvrtak, zbog bezbednosti je odlučeno da to ne bude tako.

Partizan i Vojvodina će četvrtfinale igrati u četvrtak, baš kao i Metalac i Vršac, dok će u petak biti na rasporedu dueli Zvezda - Konstantin i Mega Leks - FMP.

Treneru crveno-belih Dejanu Radonjiću, sudeći prema reakciji tokom žreba, ta odluka se nije dopala, budući da to znači da bi njegov tim u slučaju da stigne do finala igrao tri dana zaredom, a i do odlaska u Niš očekuje ih nekoliko teških mečeva.

Izvor: MONDO

Parove Kupa Radivoja Koraća izvukli su glumci Sergej Trifunović i Aleksandar Radojičić, koji u filmu "Bićemo prvaci sveta" igraju legende srpske košarke, Ranka Žeravicu i Boru Stankovića.

Tokom ceremonije žrebanja bilo je i "peckanja". Sergej Trifunović, kao osvedočeni navijač Partizana, nakon što je Radojičić izvukao kuglicu sa imenom crno-belih prokometarisao je: "A ko će drugi nego veliki navijač Zvezde".

Nakon imena Partizana izvučena je kuglica sa imenom Crvene zvezde što su mnogi u sali propratili uzdahom, jer je tada postalo jasno da će se u Nišu igrati "finale pre finala".

Biće to šesti put da se finalni turnir Kupa Koraća održava u Nišu, od 2003. godine, od kada se igra pod tim imenom. Poslednji put bili su domaćini 2012. godine.

Titulu brani Crvena zvezda, koja je prošle godine u Beogradu u finalu savladala Megu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC