• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galatasaraj pred novom kaznom?

Autor mondo.rs

U prvoj utakmici pred navijačima, posle tri odigrane pred praznim tribinama, dogodili su se novi incidenti u Instabulu.

Galatasaraj se suočava sa novom suspenzijom Evrolige!

U prvoj utakmici posle tri odigrane pred praznim tribinama u "Abdi Ipečki" dvorani u Istanbulu, navijači Galate izazvali su novi skandal, doduše ni blizu onom iz novembra, kada su mučki, nožem s leđa ubili navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

Ovog puta, posle dramatičnog završetka utakmice sa Makabijem, tvrdim predmetom pogodili su u glavu trenera izraelskog kluba, Gaja Gudesa i, prema tvrdnji Izraelaca, rasekli ga.

"Trener Makabija pogođen u glavu predmetom koji su bacili turski navijači. Krvario je u svlačionici", napisao je poznati košarkaški novinar Dejvid Pik na svom Twitter profilu.

...
Izvor: YouTube


Makabi je trojkom Džeremija Parga uz zvuk sirene došao do pobede u produžetku, a svemu su prethodile dve sporne sudijske odluke, naročito druga. Sudijska trojka u kojoj je bio naš arbitar Milivoje Jovčić, a lider čuveni Italijan Luiđi Lamonika, nije blokadu Džoa Aleksandera okarakterisala kao zakasnelu, tj. nije priznala koš Enderu Arslanu za 96:94.

U narednom napadu, Pargo je pogodio sa osam metara za pobedu, a na teren je poletelo sve i svašta, pa su gosti otrčali u tunel.

Sudije nisu, već su morale da imaju žučnu raspravu sa trenerom Galate, Erginom Atamanom, koji je najmanje do tunela pratio Jovčića i tražio objašnjenje.

Crvena zvezda gostuje Galatasaraju 12. marta, Turci pre toga dočekuju samo Real Madrid, 6. marta. Ukoliko bi Evroliga ponovo kaznila Galatu zatvaranjem hale na više od jedne utakmice, meč sa crveno-belima igrao bi se u tišini.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC