• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAO - Zvezda, treći čeka poslednjeg

Autor mondo.rs

"Zeleni" preokretom u Berlinu napravili krupan korak ka četvrtfinalu plej-ofa Evrolige.

Ekipa Panatinaikosa u prvom poluvremenu je ubacila Albi samo 22 poena, ali je u drugom gotovo duplirala taj učinak, što je uz više nego solidnu odbranu, posebno u trenucima odluke, bilo dovoljno za važnu pobedu.

Alba - Panatinaikos 59:65 (13:13, 16:9, 16:23, 14:20) u 6. kolu Top 16 faze!

Atinjani su sa skorom 4-2 izbili na treću poziciju tabele E grupe, iza Reala i Makabija sa po 5-1, a ispred Barselone (3-3).

Galatasaraj, Alba i Žalgiris sa po 2-4, a posebno Crvena zvezda Telekom (1-5) u preostalih osam kola će morati da igraju, maltene, bez greške, ne bi li pomrsili račune glavnim kandidatima za plasman u četvrtfinale.

Zvezda narednog petka gostuje upravo Panatinaikosu, od koga je prošle sezone u prvoj fazi poražena u dva neizvesna meča (86:90 u Pioniru i 69:63 u OAKA areni).

PAO je večeras u Berlinu gubio čak 42:31 u 26. minutu, da bi do kraja te četvrtine izjednačio na 45:45, a u poslednjih 10 minuta "dotukao" izabranike Saše Obradovića.

Impresivan učinak u tom periodu je imao Lukas Mavrokefalidis (11p), a među najzaslužnijima za preokret bio je i Vladimir Janković (10p), sin Zvezdine legende Bobana.

Uzastopnim trojkama do tada neprimetnog Adonisa Focisa gosti su otišli na 50:61, da bi Alba u finišu prišla na "minus tri". Redži Reding 37 sekundi pre kraja je promašio trojku za izjednačenje...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC