• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đumić će igrati ABA ligu

Autor mondo.rs

Dojučerašnji centar Vojvodine u ponedeljak će potpisati ugovor sa Partizanom i biti licenciran za mečeve regionalnog takmičenja.

 Đumić će igrati ABA ligu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Duško Vujošević ozbiljno računa na Boža Đumića!

Trener Partizana u subotu je pobio glasine, po kojima nekadašnji centar mlađih reprezentativnih selekcija Srbije možda neće biti registrovan za mečeve ABA lige, kako bi klub ostavio prostor za dovođenje plejmejkera i još jednog, iskusnijeg centra.

Kao što smo ranije pisali, Partizan je do sada licencirao 18 od dozvoljenih 20 igrača za jednu sezonu ABA lige.

Pošto je na pitanje da li računa na Đumića u regionalnom takmičenju, odgovorio sa "Naravno", Vujoševiću je postavljeno pitanje šta će biti sa poslednjom, 20. licencom.

"Može da se desi da ostane neiskorišćena, znate da imamo finansijskih problema. Ako se ne nađu sredstva, nećemo moći ni da dovedemo još jednog igrača. Dakle, sve je otvoreno".

Trener crno-belih na istoj konferenciji je nagovestio mogućnost neodlaska u Niš na finalni turnir Kupa Koraća, takođe zbog loše finansijske situacije.

Božo Đumić (23) potpisaće ugovor sa Partizanom u ponedeljak.

"To je formalnost koja ostaje da se obavi. Mogao je da potpiše u petak posle tri popodne, bez prisustva menadžera, ali svakako ne bi mogao da bude registrovan za ovo kolo", objasnio je Vujošević razlog odlaganja svečanog čina u karijeri dosadašnjeg centra Vojvodine.

Partizan sa skorom 13-7 zauzima četvrto mesto na tabeli ABA lige, nalazi se u seriji od sedam pobeda i favorit je da u trci sa Olimpijom, Krkom i Zadrom obezbedi plasman u plej-of.

Crno-beli će u nastavku takmičenja biti slabiji za Đorđa Gagića, koji je iznenada odlučio da podnese zahtev za raskid ugovora. Time je unutrašnja linija srpskog prvaka značajno oslabljena i u kvalitativnom i kvantitativnom smislu.

Klub je reagovao saopštenjem, u kome je Gagićev potez nazvao izdajom, uz nagoveštaj da je u celu priču umešan "rivalski klub".

"Saopštenju od srede nema šta da se doda. Nekima se ono svidelo, nekima ne, ali o ukusima se ne diskutuje, pogotovo što neka tumačenja proizilaze iz određenih interesa", poručio je Vujošević.

"Mi stojimo iza tog saopštenja. Mislim da nije potrebno dodatno objašnjenje nikome ko poseduje opštu inteligenciju".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC