• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAO odbio da razmeni ulaznice sa Zvezdom

Autor mondo.rs

Crveno-beli biće bez podrške navijača u Atini, kao i zeleni u Beogradu.

 PAO odbio da razmeni ulaznice sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kada u petak u sedmom kolu Top 16 faze Evrolige budu gostovali u Atini, košarkaši Crvene zvezde Telekom moraće da igraju bez podrške svojih navijača protiv Panatinaikosa.

"Čelnici Panatinaikosa odbili su zahtev rukovodstva Crvene zvezde Telekom da se razmene ulaznice, odnosno da po principu reciprociteta određeni broj karata Zvezda dobije za utakmicu u Oaki, a da u revanš meču u Kombank areni identičan broj ulaznica pripadne Panatinaikosu. Odbijanje ovog predloga čelnici Panatinaikosa opravdali su bezbednosnim razlozima", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu crveno-belih.

Tim povodom, a poučeni tragičnim iskustvom iz Istanbula, kao i incidentima na utakmici Galatasaraj - Makabi, iz Zvezde su saopštili da neće organizovano voditi svoje navijače u Atinu i da će o tome obavestiti Evroligu.

"KK Crvena zvezda Telekom apeluje na svoje navijače da ne putuju u Atinu, jer je domaćin i organizator ove utakmice odbijanjem predloga o razmeni karata poslao jasnu poruku da nije u stanju da garantuje bezbednost. Iz tog razloga još jednom pozivamo navijače da ne putuju u Atinu na meč sa Panatinaikosom, jer će se na taj način preduprediti bilo kakvi eventualni problemi", dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, navijači Crvene zvezde su u bratskim odnosima sa pristalicama Olimpijakosa, najvećim rivalom Panatinaikosa, pa otud razlog grčkog kluba za zabrinutost zbog mogućih incidenata.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC