• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Mariću, izjasni se!

Autor mondo.rs

Trener Partizana pozvao iskusnog centra da do četvrtka uveče "prelomi" da li hoće opet među crno-bele. "Nije to tako izvesno", objašnjava.

 Vujošević: Mariću, izjasni se! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Hoće li se Aleks Marić vratiti u Partizan, klub u kojem je odigrao sezonu karijere i potpuno se afirmisao? Još je neizvesno.

Iako ga je trener Galatasaraja Ergin Ataman "precrtao" i javno rekao da ne računa na njega, australijski centar još nije dobio raskid ugovora sa turskim viceprvakom. Za to vreme, Partizan aktivno traži visokog igrača i ne krije da je zainteresovan da vrati snažnu "peticu" u Humsku.

"Marićev menadžer uporno tvrdi da papir sa raskidom ugovora nije dobio. Ataman je zauzeo svoj stav, ali nije njegovo da izda ispisnicu. Meni je simptomatično i izaziva vrstu nedoumice to što je jedan broj medija, koji Partizanu ne žele dobro, taj dolazak najavio kao da je to sigurna i jako dobra stvar, za njega pre svega i da je Partizan jedino mesto gde on može da se vrati u košarkaški život. Tolika blagonaklonost je pre svega proizvod želje da se neko uspava i u snu prikolje", rekao je Vujošević u četvrtak, na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Prema rečima igračevog menadžera - Miodraga Ražnatovića, Marić bi mogao da postane slobodan tek krajem februara, kada bi Galatatasaraj mogao da se izjasni o prekidu saradnje.

Iako se u delu medija pojavila informacija da je AEK zainteresovan za bivšeg igrača Granade, Panatinaikosa i Lokomotive Kubanj, Ražnatović je to demantovao.

Isto je učinio i Vujošević, uz konkretan poziv igraču da "prelomi" i kaže Partizanu da li ga vredi čekati.

"Pod jedan, vodi se igra da on ne nastupi na Kupu kao član Partizana. Netačna je informacija da je dobio ponudu AEK-a, ne čini se ni logičnim, jer je AEK popunjen pod košem. Ne znam kakav je to manevar, ali očekujemo da se Marić do večeras izjasni, da li od momenta kada formalno postane slobodan, želi da postane član Partizana ili ne, pod ponuđenim uslovima. Tako da to još nije izvesno".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC