• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je najjači? Vigins i Tim sveta

Autor mondo.rs

Igrači rođeni izvan SAD pobedili na prvom duelu Ol star vikenda između "rukija" i "sofmora". Za najkorisnijeg igrača meča izabran prvi pik sa poslednjeg drafta.

"Ol star" vikend, najveći šou NBA lige započeo je duelom mladih zvezda. Za razliku od prethodnih godina kada su snage odmeravali novajlije i igrači koji nastupaju drugu sezonu u ligi, u Njujorku su ovoga puta igrali svi oni, ali mešano - košarkaši Tima sveta protiv ekipe SAD.

Trijumf su odneli stranci rezultatom 121:112 (69:67).

...
Izvor: YouTube

Predvodio ih je Kanađanin Endrju Vigins, prvi pik sa poslednjeg drafta, koji je upisao 22 poena i zasluženo poneo titulu najkorisnijeg igrača meča (MVP).

Odlične partije prikazali su i igrači sa prostora bivše Jugoslavije Crnogorac Nikola Mirotić i Hrvat Bojan Bogdanović, koji su duel okončali sa po 16 ubačenih poena.

U Timu sveta zapaženu rolu odigrao je i Francuz Rudi Gober sa "dabl-dabl" učinkom - 18 poena i 12 skokova, uz tri blokade.

...
Izvor: YouTube

Kod Tima SAD odličan utisak ostavili su Viktor Oladipo i Zek Lavin sa po 22 postignuta poena.

...
Izvor: YouTube

"Klinci" su zahvaljujući atraktivnim potezima učinili prvi meč na ovogodišnjem "Ol star" vikendu izuzetno zanimljivim, a i napravili odličan uvod za ono što očekuje NBA sladokusce u nastavku spektakla u Njujorku.

U noći između subote i nedelje biće održano tradicionalno takmičenje u brzom šutiranju trojki, zakucavanju i veštinama, na kojem će učestvovati i nekolicina aktera meča Tima sveta i Tima SAD, a potom u noći između nedelje i ponedeljka i kruna spektakla - duel Istoka i Zapada.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC