• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega - Krka 2:0

Autor mondo.rs

Tim Aleksandra Džikića ove sezone je po jednom savladao Partizan i Zvezdu, ali najmlađeg ABA ligaša iz Beograda nije uspeo.

Ekipa Mega Leksa ove sezone je za većinu gostujućih ekipa bila (pre)ozbiljan izazov, uključujući favorite poput Budućnosti i Olimpije, dok je vodeća Crvena zvezda Telekom jedva izbegla poraz u Sremskoj Mitrovici.

Miljenović, Kešelj i ekipa ove subote su bili "negostoljubivi" i prema Krki, savladavši je rezultatom 81:67 (21:11, 8:23, 29:16, 23:17), uprkos negativnom rezultatu na poluvremenu.

Mega je sa skorom 9-13 sustigla Cibonu, sa kojom deli 10. i 11. poziciju na tabeli, dok je Krka (11-11) ušla u "trougao" sa Zadrom i Metalcem, koji su slavili pobede u svojim mečevima 22. kola, odigranim u petak.

Olimpija (11-10) u nedelju dočekuje Budućnost (16-5) i pobedom može da se izdvoji iz kruga timova koji gotovo sigurno ne mogu do plej-ofa, ali mogu u Evrokup.

Drugoj pobedi Mege nad Krkom ove sezone najviše su doprineli Nenad Miljenović (19p, 5sk, 9as, 5izg), Rade Zagorac (18p), Nikola Jokić (17p, 10sk) i Marko Kešelj (13p, 7sk).

Neočekivano je podbacio Dejan Musli, šutom 0/5 iz igre i 0/2 sa linije slobodnih bacanja za 16 minuta.

Gosti su doputovali bez duže vreme "rovitog" plejmejkera Malkolma Armsteda, u čijem odsustvu je lidersku ulogu preuzeo snažni Kris Buker i za svih 40 minuta zabeležio 23 poena, osam skokova, četiri asistencije i dve blokade!

Dejana Milojevića i njegove momke naredne nedelje očekuje finalni turnir Kupa Koraća, na kome će im prvi rival biti FMP Železnik. Prošle sezone igrali su finale protiv Zvezde i imali šut za pobedu...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC