• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zašto je Gagić bio nezadovoljan?"

Autor mondo.rs

"Za šest meseci je primio 54.000 evra, a kasnile su mu dve i po plate. Na početku sezone je imao prednost u odnosu na Muslija...", podseća Duško Vujošević.

 "Zašto je Gagić bio nezadovoljan?" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Đorđe Gagić se neslavno rastao sa Partizanom, a priča oko njegovog odlaska i dalje je aktuelna.

Na konferenciji za medije uoči duela crno-belih i Vojvodine u Kupu Radivoja Koraća, Duško Vujošević je izneo nove detalje.

"Gagić je u utorak otišao u Tursku, a u nedelju, dva dana ranije, sastao se sa Čovićem u taverni u Valjevu. Pregovarali su i Crvena zvezda mu je nudila 15.000 evra mesečno", tvrdi trener crno-belih.

Vujošević kaže da mu nije jasno zbog čega je doskorašnji centar njegovog tima izjavljivao da je nezadovoljan statusom u timu.

Konkurencija iskoristila situaciju


"Gagićev mentalni sklop i okolinu u kojoj se našao konkurenti su iskoristili za manipulaciju. Ne kažem da mi ne bismo, ali jedno je pregovarati sa igračem u i van prelaznog roka. Partizan je uzimao igrače iz Crvene zvezde, i FMP je, kada je bila u krizi, ali se to dešavalo u vreme prelaznog roka", izjavio je Vujošević.

"U novinama sam prvi put video da priča da je nezadovoljan statusom, iako je na početku sezone dobio prednost u odnosu na Dejana Muslija i sa Nikolom Milutinovim nije imao konkurenciju... Što se tiče finansija, za šest meseci je dobio 54.000 evra, a to nije situacija u kojoj se 'preživljava', kao što je izjavljivao. Kasnile su mu dve i po plate, a ne četiri kao što se priča, i on je to iskoristio da bi otišao u Tursku".

Trener crno-belih, ipak, smatra da bi trebalo prekinuti priču u medijima o Gagićevom odlasku u Gacijantep.

"Kada je igrao za Partizan, Gagić se ponašao pošteno. Ne uvek pametno, ali pošteno. To što je otišao i kako je otišao je njegov gest. Od čoveka do čoveka zavisi kako će se ponašati u teškoj situaciji, a on se poneo kako se poneo... U koncentracionim logorima tokom Drugog svetskog rata neki ljudi su delili poslednju koru hleba i cigaru, dok su drugi špijunirali... Ovoliku medijsku pažnju nije imao kada je osvajao titule sa Partizanom".

Što se tiče eventualne zamene za Gagića, Vujošević je rekao da su male šanse da Partizan angažuje centra za finiš sezone, ali je dodao i da u slučaju eventualnih pregovora sa nekim igračem - javnost neće biti obaveštena o tome.

"Uvek kada radim, gledam da budem transparentan prema igračima, ali u poslednje vreme se od toga pravi lakrdija. Zato, i ako uđemo u neke pregovore, to nećemo objavljivati da ne bismo ušli u nove menadžerske igre...".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC