• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Favoriti smo... Ali i oprezni

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde ističe da je "sasvim prirodno" što se njegovoj ekipi daju najveće šanse za osvajanje Kupa Radivoja Koraća. Tvrdi da će biti veoma ozbiljni i da očekuje da će igrati u finalu

 Radonjić: Favoriti smo... Ali i oprezni Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda braniće u Nišu trofej Kupa Radivoja Koraća, koji je osvojila prošle godine u Beogradu.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da prihvata ulogu favorita i najavio da da ekipa sa najvišim ambicijama odlazi u Niš.

"Igre koje smo pružali do sada, samo jedan poraz u ABA ligi i plasman u Top 16 fazu Evrolige sasvim prirodno nas stavljaju u ulogu favorita u Nišu i normalno je da želimo da nastavimo sa dobrim partijama i u tom takmičenju", istakao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

PRAZNIK KOŠARKE

Dejan Radonjić je rekao da posle nemilih scena koje su viđene na Kupu u Kragujevcu pre dve godine, u Nišu očekuje sasvim drugu sliku. "Voleo bih da ta četiri dana budu praznik košarke, da se uživa i na terenu vidi ko je bolji i da se čestita pobedniku. Nadam se da će biti tako".

On je rekao da će Zvezda biti oprezna u Nišu i da će na najvišem nivou odigrati četvrtfinalni duel protiv Konstantina u petak od 21 čas.

"Kup je takvo takmičenje gde su moguća iznenađenja i da autsajder eliminiše favorita. Moramo ozbiljno da pristupimo meču protiv Konstantina i mirno dočekamo polufinale".

Radonjić se osvrnuo i na mogući duel protiv Partizana u polufinalu Kupa u subotu.

"Partizan ima Pavlovića, igrača sa najvećim rejtingom u ABA ligi i najvećim iskustvom. Tu su Mačvan, Tepić, Milosavljević, Murić i niz mladih igrača koji su dugo u sistemu i osvajali mnogo titula u karijeri. Pored njih, tu su i ostali timovi koji imaju ambicije u Kupu, ali verujem da ćemo nakon tog polufinala nastaviti takmičenje i sačekati protivnika u nedelju".

Ono što brine stratega Zvezde je nepovoljan zdravstveni bilten.

"Vilijams trenira po posebno programu, Dangubić se još uvek oporavlja, dok je kod Jovića evidentna pauza. Obranko Lazić je dobio udarac na meču protiv Cedevite. Uprkos tome, odlazimo u Niš da pokušamo da odradimo što bolji meč protiv Konstantina i spremni dočekamo duel protiv Partizana. Najzadovoljniji bih bio kada bismo svi bili zdravi za taj duel".

RASPORED KUPA KORAĆA

ČETVRTAK (19. februar)
Metalac - Vršac (17)
Partizan - Vojvodina (21)

PETAK (20. februar)
Mega Leks - FMP (17)
Crvena zvezda - Konstantin (21)

Polufinalni mečevi igraće se 21. februara u terminima od 18.30 i 21 sat, dok je finalna utakmica Kupa Radivoja Koraća zakazana za nedelju, 22. februar u 17 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC