• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomašević: Ime Kupa je neprocenjivo

Autor mondo.rs

Potpredsednik KSS ljut zbog konstatacija kako trofeji osvojeni u domaćim takmičenjima više ne donose "ništa".

 Tomašević: Ime Kupa je neprocenjivo Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dejan Tomašević izjavio je u petak u Nišu da ne bi trebalo obezvređivati ime Radivoja Koraća, po kome je nazvan završni turnir nacionalnog Kupa.

"Ima li veće nagrade od toga da znaš da si šampion svoje države ili pobednik Kupa? Obezvređujemo nešto naše. Samo ime ovog takmičenja je neprocenjivo. Nosi ime čoveka koji je možda jedan od tri ili pet najboljih evropskih igrača svih vremena. Nemojmo da obezvredimo makar njegovo ime".

Plasman u polufinale Kupa 2014/15 obezbedili su Partizan, lako pobedivši Vojvodinu i Vršac Svislajon, koji je u susretu sa Metalcem napravio iznenađenje.

"Već prvog dana puna dvorana, fenomenalna atmosfera i prvo veliko iznenađenje. Mislim da pre utakmice Metalac - Vršac niko nije mogao da pretpostavi da će Vršac pružiti tako snažan otpor, a kamoli pobediti. Ali, to je košarka".

"Niš je uvek sjajan domaćin. Sa ljudima iz kluba Konstantin i grada Niša pričali smo o tome da napravimo ugovor na tri godine", dodao je Tomašević.

Potpredsednik KSS je na pitanje ko će osvojiti trofej odgovorio: "Ekipa koja to najviše zasluži".

"Meni je jedan od najdražih trofeja koji sam osvojio bio upravo taj u Kupu, prvi trofej sa Partizanom. Znam koliko sam tada bio srećan, znam koliko mi je značilo, a tako sada znači i svim košarkašima. Ne volim kad pričaju da ne znači ništa. Koji osećaj može da se poredi sa tim", upitao je on.

Takmičenje u Kupu Radivoja Koraća nastavlja se u petak, mečevima Mega Leks - FMP (17.00) i Crvena zvezda Telekom - Konstantin (21.00). Polufinala su na rasporedu u subotu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC