• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakočević: Nastaviću gde je stao Bodiroga

Autor mondo.rs

"Ovo je velika odgovornost i čast za mene. Košarka je sport broj jedan i uložiću energiju, iskustvo i poštenje da ovo radim na najbolji mogući način", izjavio novi potpredsednik KSS

 Rakočević: Nastaviću gde je stao Bodiroga Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Igor Rakočević preuzeo je novu funkciju. On je izabran za potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije na Skupštini održanoj u Nišu umesto Dejana Bodiroge, koji odlazi u FIBA.

"Nova situacija za mene, jer sam bio do juče košarkaš, a sada se stvari menjaju. Počastvovan sam da sam postao deo košarkaške porodice i van terena. Jako velika odgovornost i čast za mene. Košarka je sport broj jedan i uložiću energiju, iskustvo i poštenje da ovo radim na najbolji mogući način", izjavio je Rakočević.

On je naglasio da će imati odgovoran zadatak da nastavi putem Dejana Bodiroge, kojeg nasleđuje na mestu potpredsednika KSS.

"Velika mi je čast da nastavim posao koji je započeo velikan i legenda Dejan Bodiroga. Pomogao je u četiri godine razvoju košarke i nadam se da ću moći da nastavim gde je stao. Saradnici oko mene su jako dugo u košarci i svi su već značajno doprineli tome".

Rakočević je rekao da će prevashodno biti posvećen nacionalnom timu Srbije, ali da će pokušati i da doprinese poboljšanju odnosa najvećih klubova, Partizana i Zvezde.

"Moja funkcija u suštini nije vezana toliko za klubove i takmičenje što se tiče naše lige, već za mlađe selekcije i da budem na raspolaganju A selekciji, da budem na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću... Naravno, biće razgovora i sa ljudima iz Zvezde i iz Partizana i svima je interes zdrava atmosfera".

On je pričao i o ciljevima nacionalnog tima u ovoj godini.

"Prioritet broj jedan je da se kvalifikujemo za Olimpijske igre i svi ćemo raditi za to. Jako mi je drago što je selektor Aleksandar Đorđević i daću mu svu podršku, uz nadu da će još dugo, dugo raditi taj posao", zaključio je bivši reprezentativac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC