• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Uvek je velika stvar kad ih pobedimo!

Autor mondo.rs

"Mislim da smo 23. ili 24. šut sa penala promašili, to je za ovu utakmicu bilo bitno", rekao je trener Crvene zvezde posle pobede nad Partizanom u polufinalu Kupa.

 Radonjić: Uvek je velika stvar kad ih pobedimo! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Drugi put ove sezone trener Crvene zvezde Dejan Radonjić pojavio se pred novinarima u svojstvu pobednika "večitog derbija".

Drugi put je imao veoma odmerene i korektne izjave, iako potom nije bilo ni rukovanja, ni razmenjenog pogleda sa kolegom Duškom Vujoševićem.

"Čestitam igračiam i hvala navijačima na podršci. Uvek je velika stvar za nas kada savladamo Partizan, ali treba reći da je ovo polufinale i da nas sutra očekuje još jedan meč protiv dobre i talentovane Mege, koja kvalitetno igra", rekao je Radonjić i dodao:

JAKA BLAŽIČ


"Polufinale je, imamo još jednu utakmicu da bismo osvojili Kup. Danas tekma sa mnogo emocija, ali mislim da smo izržali do kraja i da smo zasluženo pobedili. Presudila je odbrana. Igrali smo agresivno odbrani. Možda se na početku drugog poluvremena razigrao Mačvan, ali mislim da smo uspeli da zaustavimo sve njihove igrače", rekao je junak pobede crveno-belih, Jaka Blažič, koji je sa 13 poena bio najefikasniji igrač meča.

Devet od 13 ubacio u trećoj četvrtini, kada se "lomio" meč.

"Mislim da smo večeras dobro krenuli, imali smo u drugoj četvrtini priliku da steknemo veću prednost, pa primili trojku u poslednjem trenutku. Partizan je nakon toga ušao u meč i stvari su se dešavale dobro za nas do tehničke Kalinića. Onda je bila dobra igra Partizana, a mi smo uspeli da nalazimo dobra rešenja i da posle dobre odbrane budemo kvalitetni u realizaciji. Dobrom odbranom smo napravili prednost koja nas je odvela u polufinale".

Crvena zvezda je šutirala penale 24 od 25, Partizan 17 od 31. Na sve to, crveno-beli su bili bolji u skoku i tu bi trebalo tražiti razloge pobede jednih i poraza drugih.

"Mislim da je 23. ili 24. šut sa slobodnih bacanja promašen, da smo sve ostale pogodili. To je za ovu utakmicu jako bitno. Bili smo strpljivi u napadu, bez obzira na oscilacije koje uvek mogu da uvedu protivnika u dobre stvari, a nas u probleme", rekao je Radonjić i podvukao:

"Zadovoljstvo pobedom nad Partizanom je uvek prisutno, ali večeras je cilj da legnemo što ranije, nadam se da ćemo to uraditi i da ćemo se dobro pripremiti za Megu. Nadam se da ćemo pobediti sutra i da ćemo odbranti trofej".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC