• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Došli smo po trofej, ne po ovu pobedu

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde Telekom istakao je da trijumf u polufinalnom derbiju ne sme da "opije" ekipu i dodao da je konačni cilj - uspeh u nedelju.

 Mitrović: Došli smo po trofej, ne po ovu pobedu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Posle pobede u duelu s Partizanom, Luka Mitrović spuštao je loptu i isticao značaj utakmice protiv Mega Leksa, za trofej, koja će biti odigrana za manje od 24 časa.

"Sad smo baš komentarisali u svlačionici da nismo došli ovde da pobedimo Partizan, već da osvojimo Kup. Slavlje će biti minimalno i što kraće moguće. Sutra nas očekuje finale", rekao je novinarima.

 Novi duel sa Megom budi sećanje na duel istih rivala u prošlom finalu. Završen je pobedom Zvezde, ali i promašenim šutem Nikole Jokića za pobedu igrača u roze dresovima.

"Poznato je da nam Mega ne leži što se tiče njihovog stila, uvek s njima igramo neizvesne utakmice. Oni će biti rasterećeni pritiska i motivisani, a mi moramo da ponovimo igru u odbrani, naročito od danas. Siguran sam da ćemo pobediti ako ponovimo igru od danas", dodao je.

U slučaju trijumfa, prvi put u kapitenskoj karijeri prvi će podići trofej i okrenuti se ka ekipi. Da bi stekao tu priliku Zvezda je morala da pobedi Partizan u meču za koji kaže da je samo jedan od mnogih derbija koji predstoje.

"Sigurno da svaka pobeda nad Partizanom ima dodatni značaj i daje dodatno samopouzdanje ekipi, ali igraćemo sa njima još dosta mečeva do kraja ii ma vremena. Sigurno da će značiti na psihološkom planu, ali nema nepoznanica među nama".




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC