• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cirbes i Blažič uglas: U Madrid po iskustvo

Autor mondo.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom da ih čeka težak meč protiv Reala, ali i odlična prilika da nauče nešto iz duela sa jednim od najboljih timova Evrope.

 Cirbes i Blažič uglas: U Madrid po iskustvo Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Osvajač Kupa Radivoja Koraća protiv pobednika Kupa kralja.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak od 20.45 igraju u Madridu protiv Reala utakmicu osmog kola Top 16 faze Evrolige.

Svesni su crveno-beli da je domaćin apsolutni favorit, ali Majk Cirbes i Jaka Blažič u izjavama uoči utakmice poručuju da se neće unapred predati.

"Igranje protiv Reala na njihovom terenu je veliki izazov, ali i motiv da se prikažemo u najboljem svetlu", rekao je nemački centar za sajt Evrolige.

"Pred nama je mnogo težak zadatak, ali pokušaćemo da odigramo što bolji meč", poručio je slovenački bek za klupski sajt.

I jedan i drugi istakli su da će duel sa Realom biti "dobra škola" za igrače srpskog predstavnika u elitnom takmičenju.


"Real ima odlične i iskusne igrače, imaćemo prliku mnogo toga da naučimo. Prošlog vikenda odigrali smo tri utakmice za 48 sati, osvojili srpski kup i emotivno i fizički se ispraznili. Uprkos tome daćemo sve od sebe i omogućiti navijačima da uživaju u još jednom sjajnom meču", najavio je Cirbes.

"Tim Reala predstavlja skup izvanrednih profesionalaca, imaju izuzetne individualce, igrače sa NBA iskustvom, a trener Pablo Laso je od njih napravio i sjajan kolektiv. Igrati protiv tako velikog kluba je poseban motiv za svakog igrača i zato se nadam da ćemo se prikazati u što boljem svetlu. Duel sa tako jakim i iskusnim timom je svakako prilika da i mi napredujemo. Siguran sam da ćemo kroz jake utakmice u nastavku Top 16 faze još više podići nivo naše igre za ono najvažnije što nam predstoji, a to je svakako plej-of ABA lige", istakao je Blažič.

Real je prvi na tabeli Grupe E sa šest pobeda i jednim porazom, dok je Zvezda poslednja sa jednom pobedom i šest poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC