• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobijeva analiza Partizana

Autor mondo.rs

Centar Crvene zvezde Telekom detaljno govorio o "večitom" rivalu uoči derbija u nedelju (19.00)

 Bobijeva analiza Partizana Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Partizana igraće u nedelju od 19 časova drugi derbi u kratkom vremenskom razmaku.

Crveno-beli su bili uspešniji u polufinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a ovaj put timovi će se sastati u 23. kolu ABA lige.

Partizan je domaćin i, uz tu prednost, Zvezdin centar Boban Marjanović istakao je i činjenicu da crno-beli odmorniji ulaze u meč.

"Imali smo praktično dve neprospavane noći. U odlasku i u povratku iz Madrida smo morali da ustanemo u četiri sata ujutro, tako da nam je san preko potreban, ali vremena za odmor neće biti", istakao je Marjanović za klupski sajt posle poraza svoje ekipe u evroligaškom duelu sa Realom.

"Od našeg poslednjeg duela u Kupu Radivoja Koraća mi smo odigrali još dva meča, tako da je Partizan imao mnogo više vremena za pripremu utakmice. Bili smo pod mnogo većim opterećenjem tako da će oni biti odmorniji i sigurno će imati više svežine. U ovom meču Partizan je domaćin i imaće veliku podršku svojih navijač", dodao je centar crveno-belih.

Marjanović je istakao da je povreda Branka Lazića veliki hendikep za vodeći tim ABA lige, a potom je detaljno analizirao ekipu Partizana.

"Partizan ima odličan i iskusan tim sa zaista vrhunskim igračima koje predvodi Saša Pavlović. Dovoljno je samo reći da je 10 godina proveo u NBA ligi i svima je jasno o kakvom se košarkašu radi. Tepić i Mačvan imaju reprezentativno iskustvo, kapiten Milosavljević je motor ekipe, a Milutinov izrasta u vrhunskog centra. Imaju i nekoliko mladih i veoma talentovanih igrača poput Marinkovića i Andrića koji se ozbiljno nameću u najjačoj konkurenciji. Evidentno je da igraju sve bolje kako sezona odmiče i svesni smo koliko je težak zadatak pred nama".

Kao najveći kvalitet u igri Partizana, Marjanović je naveo kretanje crno-belih.

"Odlični su u tranziciji, izvanredno trče i moraćemo da zaustavimo takvu njihovu igru. Biće neophodno da se spustimo u stav, da igramo veoma čvrstu odbranu ako želimo pozitivan rezultat. Činjenica je da ovaj meč za nas nema takmičarski značaj, jer smo već obezbedili prvo mesto u ABA ligi pred plej-of, ali mi u svakom meču idemo na pobedu pa će tako biti i ovog puta. Potrudićemo se da pružimo maksimum u ovom trenutku i da budemo veoma borbeni", poručio je korpulentni centar za kraj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC