• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cedevitino "zbogom" drugom mestu

Autor mondo.rs

Poraz od Mega Leksa usmerio je prvaka Hrvatske ka borbi za treću ili četvrtu poziciju. "Nismo to planirali", kaže trener Jasmin Repeša.

Šokantan poraz u Zagrebu od gostiju iz Sremske Mitrovice zakomplikovao je planove košarkašima Cedevite.

Cilj im je bio osvajanje drugog mesta pred plej-of i sticanje prednosti domaćeg terena u doigravanju. Međutim, Mega Leks je senzacionalnom pobedom pokvario tu računicu i primorao Jasmina Repešu da uzme digitron.



"Nemam komentara, izuzev toga da čestitam Mega Leksu na zasluženoj pobedi i da im poželim sreću u daljem takmičenju. Ovaj poraz dolazi nam u teškom trenutku. Hteli smo probati uhvatiti drugo mesto, da bismo imali prednost domaćeg terena, a sad se moramo boriti da osvojimo treću ili četvrtu poziciju. Danas je trebalo da bude upisana pobeda i mislim da je otvaranje utakmice bilo kakvo je trebalo da bude", rekao je on posle utakmice.

Za detaljne kalkulacije je i dalje prerano, ali je Cedevita imala veliki imperativ pobede i pre utakmice protiv Mega Leksa. Do kraja će pokušati da izbori što bolji plasman u duelima sa Zadrom u gostima, Budućnošću kod kuće, pa Solnokom u Mađarskoj, u poslednjem kolu.

"Nismo ni zaslužili pobedu, jer sretno smo se izvukli Gordićevom trojkom do produžetka. Trebali smo u produžetku bolje braniti, ali zabili su nam dosta laganih koševa. Dosad smo često izvlačili utakmice u egalu, ali danas to nismo uspeli", dodao je Repeša.

Parovi 23. kola ABA lige

Solnok - Budućnost 19.00
Krka - Zadar 21.00

u nedelju:

MZT - Olimpija 17.00
Partizan - Zvezda 19.00

u ponedeljak:

Levski - Igokea 18.00
Metalac - Cibona 20.30

u petak:

Cedevita - Mega Leks 103:107

TABELA: Zvezda 21-1, Budućnost 16-6, Cedevita 15-8, Partizan 15-7, Olimpija 12-10, Krka 11-11, Mega Leks 10-13, Zadar 11-11, Metalac 11-11, Solnok 10-12, Cibona 9-13, Igokea 7-15, MZT 6-16, Levski 1-21.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC