• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Lazović zove na Makabi

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde apelovao je na Delije da u četvrtak ispune Kombank arenu, kao mnogo puta ove sezone.

 Darko Lazović zove na Makabi Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaše Crvene zvezde u predstojećem kolu Top 16 faze očekuje izuzetno težak duel, protiv aktuelnog šampiona Evrope, Makabija, koji iz kola u kolo deluje kao sve ozbiljniji kandidat za plasman na Fajnal for.

Zvezda sa skorom 1-7 nema velikih ciljeva do kraja svoje evropske sezone, osim da se predstavi u što boljem svetlu i pripremi za plej-of ABA lige, a svaka pobeda bila bi "bonus".

Naravno, kada se igra protiv najboljih u Evropi, nikada nije svejedno kakav će biti rezultat, a sa Malog Kalemegdana ističu da će težak zadatak postati izvodljiviji uz prepoznatljivu podršku navijača.

Tom apelu priključio se i Darko Lazović, nesuđeni kapiten fudbalskog tima i dvostruki strelac u pobedi nad Jagodinom pre dva dana.

"Kad god imam priliku, dođem da pogledam neku utakmicu Zvezdinih košarkaša, a tako će biti i ovog puta protiv Makabija. Pozivam i Zvezdine navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i da podrže košarkaše. Mislim da su svojim igrama zaslužili da Arena bude ispunjena do poslednjeg mesta", rekao je Lazović.

Brzonogi krilni igrač podseća da se meč igra dan posle 70 godina od osnivanja Zvezde, što je razlog više za spektakl i pravi sportski ambijent.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC