• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari pozvali, legende Partizana se odazvale

Autor mondo.rs

U revijalnoj utakmici organizovanoj za pomoć Košarkaškom klubu Partizan sledeće nedelje igraće Saša Danilović, Mića Berić, Veselin Petrović, Miloš Vujanić...

 Grobari pozvali, legende Partizana se odazvale Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Grupa navijača Partizana organizovala je akciju pomoći svom košarkaškom klubu, a klub podržao njihovu inicijativu. Revijalni meč zakazan je za narednu sredu (11. mart) u hali Pionir, od 19.30 časova.

Danas, u sredu popodne, zvanično je potvrđeno ko će sve učestvovati u toj utakmici.

Za sada, svoje učešće potvrdili su Petar Božić, Vlado Šćepanović, Saša Danilović, Dejan Tomašević, Goran Grbović, Vlada Dragutinović, Vule Avdalović, Veselin Petrović, Nenad Čanak, Dušan Kecman, Predrag Drobnjak, Miloš Vujanić, Slaviša Koprivica, Zoran Sretenović, Mlađan Šilobad, Miroslav Berić...

Karte za utakmicu, čijom kupovinom će navijači crno-belih konkretno moći da pomognu svom klubu, moći će da kupe preko "Giks tiks"-a, u knjižarama Vulkana i u prodavnicama "Corner shop".

Ulaznice će koštati 600, 1.000 i 1.500 dinara.

U Partizanu su mislili i na navijače koji neće moći da prisustvuju utakmici, pa su za njih osmislili karte koje će koštati 500 dinara. Kupovinom te ulaznice, navijači će pomoći klub, ali neće moći da uđu u dvoranu.

Utakmica je osmišljena tako da igraju crni protiv belog tema. Jednu ekipu vodiće Duško Vujošević, a drugu Vlada Jovanović, njegov nekadašnji pomoćnik i naslednik na klupi crno-belih.

"Kada se protiv Levskog napuni hala, onda mislim da je i to dovoljan dokaz da je publika osvešćena i da razume da smo u teškoj situaciji, kao i da razume zašto smo u takvoj situaciji", rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

"Ljudi su osetili potrebu da ljubav prema Partizanu artikulišu na ovaj način i ta pomoć biće usmerena na poboljšanje teške materijalne situacije u klubu. Pozivam i ovim putem navijače da pomognu", dodao je šef struke crno-belih.

"Divac ne stiže, Đorđević mora u Španiju..."

"Videćemo kakav će Saša Danilović biti na terenu", rekao je Vujošević o nastupu prvog čoveka kluba.

Govorio je i o eventualnom nastupu još nekoliko legendi crno-belih, kao što su Vlade Divac i selektor reprezentacije Aleksandar Đorđević.

"Divac je u Sakramentu i nije mogao da dođe. Ova akcija nije dugo planirana, a Toša (Dragan Todorić) je vodio pregovore i nisam previše uključen u sama pitanja organizacije. Đorđević je prihvatio načelno, ali mora u Španiju", objasnio je Vujošević.

U ime grupe navijača koja je inicirala tu utakmicu, novinarima se na konferenciji u beogradskom hramu košarke obratio Željko Perković.

"Odlučili smo da ne budemo više navijači, već akteri. Košarkaški klub Partizan doneo nam je mnogo radosti i hoćemo da to traje. Naišli smo na razumevanje u klubu i pokušaćemo da ljubav usmerimo na pomoć voljenom klubu. Pozivamo sve koji javno smeju da kažu navijaju za Partizan da dođu i pomognu. Naravno, pozivamo i javne ličnosti koje smeju to javno da kažu", rekao je on.

Osim košarkaša, najavljen je dolazak i bubnjara Dragoljuba Đuričića, Milana Đurđevića - frontmena grupe "Neverne bebe", grupe Vožd, frontmena grupe JNA - Marka Trmčića, deo ekipe koja je radila na filmu "Bićemo prvaci sveta"...

Spisak dosad potvrđenih učesnika utakmice pročitao je Petar Božić i u svoje ime takođe izrazio veliku zahvalnost svima na podršci i pomoći.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC