• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović najavio: Zvezda privatizovana do jeseni

Autor mondo.rs

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda veruje da bi najavljena privatizacija tog kluba mogla da bude izvršena pre takmičarske 2015/16.

 Čović najavio: Zvezda privatizovana do jeseni Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

UIazak fudbalskih i košarkaških klubova Crvena zvezda i Partizan u proces privatizacije konstantno je aktuelna tema. Predsednik vlade Aleksandar Vučić i u petak je odgovarao na pitanja o tome.

Istog dana, u popodnevnim satima, gostujući na TV B92, predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović dao je s tim u vezi konkretnu informaciju:

"Što se tiče privatizacije klubova, sa tom pričom se započelo pre godinu dana i moj lični stav je da protiv toga nemam ništa protiv. Moram da vam kažem i još nešto, ekskluzivno - Košarkaški klub Crvena zvezda će verovatno u novu sezonu ući sa konceptom privatizacije. Verujem da će već biti privatizovan", rekao je on.

KK Crvena zvezda trenutno prolazi kroz Unapred pripremljeni plan reorganizacije, koji će, prema planovima, biti sproveden do 2016. godine, kada bi trebalo da izmiri sva dugovanja koja je aktuelno rukovodstvo zateklo. Tokom sprovođenja UPPR, sportska funkcija kluba odvija se kroz Crvenu zvezdu Telekom.

Prema informacijama koje je Čović ranije izneo, klub sa Malog Kalemegdana je ove godine od ukupnog budžeta od 5,6 miliona evra namenio dva miliona za saniranje zaostalih obaveza.

KK Crvena zvezda izašao je iz stečaja 2012. godine, kada su mu odblokirani računi. Čović je na čelu kluba od 2011, kada su se crveno-beli integrisali sa FMP Železnikom. Tačnije, kada su dva kluba potpisala ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC