• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić pred Metalac: Navijači su nam motiv

Autor mondo.rs

Trener Zvezde hvali klub iz Valjeva i najavljuje da će njegova ekipa uprkos obezbeđenom prvom mestu i u 24. kolu ABA lige odigrati na najvišem nivou. Opet bez Lazića

Zvezda je emotivno i fizički ispražnjena posle velike pobede nad Makabijem u Evroligi. U ABA ligi već su obezbedili prvo mesto pred plej-of, ali ih ništa od toga neće sprečiti da i na meču protiv Metalca u nedelju u Pioniru odigraju nanajvišem nivou.

"Naša motivacija je što igramo pred našim navijačima. Za sve nas to je ogorman motiv. Pokazali smo do sada da uvek ozbiljno reagujemo, tako treba da bude i ovaj put. Potrebno je održati kontinuitet. Verujem da ćemo pokazati zadovoljavajući nivo. Svesni smo da Metalac dolazi ekstremno motivisan, ali to je očekivano", izjavio je trener Zvezde Dejan Radonjić pred duel 24. kola ABA lige.

ODLUKA U POSLEDNJEM KOLU

Dejan Radonjić komentarisao je i situaciju oko raspleta u ABA ligi. "Ranije sam o tome govorio, a izgleda da sam i pogodio. Odlučivaće poslednje kolo", izjavio je trener Zvezde.

Strateg crveno-belih ima samo reči hvale za rivala, koji je ove sezone debitovao u regionalnom takmičenju i tri kola pre završetka regularnog završetka lige ima skor 12-11.

"Metalac je izvanredan projekat, rađen sa posebno emocijom prvog čoveka kluba Boška Đukanovića. Ulaskom u ABA ligu su ostvarili velike želje, ali i ne samo to. Izvanrednom igrom su napravili sjajn rezultat. Ja im na tome čestitam i želim im da nastave u tom pravcu".

On je dodao da će Zvezda biti maksimalno oprezna protiv ekipe koja se u međuvremenu pojačala američkim plejom Džejhijem Karsonom.

"Zahvaljujući tim dobrim igrama Metalac je došao u poziciju da se bori za plasman u Evrokup, što je malo ko pomislio da mogu na startu sezone. Ali, očegledno je da mogu, a u međuvremenu su se i pojačali. Imaju kvalitet i iskustvo u igačima koji su duži period u ekipi. Pokazali su da igaju dobro protiv najjačih. I potiv nas su odigrali odlično u Valjevu. Svesni smo da je to ekipa koja može dosta toga da pokaže i u Pioniru i zato ovom meču prilazimo maksimalno ozbiljno. Naša pozicija je takva da smo još ranije obezbedili prvo mesto. Svesni smo obaveze koju imamo jer igramo pred našim navijačima, ali želimo da iskoristimo ovaj meč da uradimo još nešto zbog svega onoga što nas očekuje u nastavku sezone".

Crvena zvezda i na ovom meču neće moći da računa na pomoć Branka Lazića.

"Prema poslednjem izveštaju lekara, Lazić je još sedam do 10 dana van tima, pa će propustiti i duel sa Metalcem, dok su ostali spremni", raportirao je Radonjić.

Utakmica 24. kola ABA lige Zvezda - Metalac na programu je u nedelju od 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC