• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igra protiv Galate, pozivnica za Barsu"

Autor mondo.rs

Luka Mitrović kaže da bi pobeda nad Barselonom u narednom kolu bila "kruna" svega urađenog u Evroligi ove sezone.

Crvena zvezda Telekom u četvrtak je u Istanbulu učinila da Galatasaraj, koji je tri dana ranije srušio moćni Fenerbahče u gradskom derbiju, izgleda kao prosečan ABA ligaš.

Crveno-beli su od prvog minuta nametnuli svoj stil igre - bili su bolji u skoku, uspeli su da "ukradu" 10 lopti, dok su u napadu imali čak 25 asistencija i ubacili 45 odsto šuteva za tri poena.

Pobeda rezultatom 91:68 bila je samo logična posledica.

"Velika pobeda za nas. Galatasaraj nije uspeo da nas zavara najavama da će igrati u okrnjenom sastavu. Bili smo silno motivisani i uspeli da bez Branka Lazića pobedimo i Galatasaraj i njegove glasne navijače", rekao je kapiten Luka Mitrović po povratku u Beograd, u petak pre podne.

"Drago mi je da smo pokazali da sa rivalima u Top 16 fazi možemo uspešno da se nosimo i na gostujućim terenima. Maksimalno smo iskoristili naše prednosti, igrali smo onako kako smo se i dogovorili - agresivno u odbrani, uz kontrolu skoka i sa dosta trčanja".

Crveno-beli u nedelju gostuju Igokei, što će biti utakmica za prestiž u okviru 25. kola ABA lige.

Onda u Arenu stiže Barselona (četvrtak, 19.15), koja je pobedivši Makabi sa 18 poena razlike izbila na drugo mesto u E grupi, iza Reala.

"Ne dolazi svaki dan takva ekipa. Nadam se da će Kombank arena biti ispunjena do poslednjeg mesta i da ćemo zajedno sa navijačima pokušati da savladamo veliki tim i klub, što Barselona sigurno jeste. Taj trijumf mogao bi da bude kruna svega onog što smo do sada uradili u Evroligi", poručio je Mitrović i dodao:

"Svima je jasno da smo neuporedivo jači uz ogromnu energiju sa tribina i zato već sada pozivam navijače da nam pruže značajnu podršku, koju mislim da smo zaslužili veoma dobrim igrama. Pobede nad Galatom i Makabijem su najbolja pozivnica da se protiv Barselone napravi novi spektakl".

Podsetimo da je trijumf crveno-belih nad aktuelnim prvakom Evrope pre nedelju dana uživo videlo "samo" 10.000 gledalaca, u dvorani gotovo dvostruko većeg kapaciteta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC