• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Top 16 najbolja priprema za Partizan

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde Telekom kaže da sa obezbeđenim prvim mestom u ABA ligi nisu nikoga priželjkivali za rivala u plej-ofu.

 Mitrović: Top 16 najbolja priprema za Partizan Izvor: MN PRESS

Hoće, neće, hoće...

Crvena zvezda Telekom i Partizan ipak su završili na istoj strani plej-of "kostura" i kroz najmanje tri, a najviše pet mečeva polufinala ABA lige, boriće se za pravo da naredne jeseni budu učesnici Evrolige.

Luka Mitrović za "Večernje novosti" kaže da zadatak ne bi bio ništa lakši, da je Zvezdi umesto "večitog" rivala došla Budućnost, ili Cedevita.

"Pratili smo šta se dešava u veoma zanimljivoj završnici takmičenja, ali nismo 'birali' protivnika u polufinalu. Sve tri ekipe su veoma dobre i sve imaju ambiciju da se plasiraju u Evroligu. Razlike su zaista male".

Zvezdin kapiten konstatovao je da će zbog velikog uloga atmosfera oko aprilskih duela sigurno biti "usijana", ali da će se igrači truditi da uživaju u utakmicama.

"Od početka do kraja ABA lige bili smo prvi na tabeli, zahvaljujući igrama koje mogu da nam daju pravo da očekujemo pobedu u polufinalu".

"Osim toga što imamo jednu utakmicu više pred svojim navijačima, ostaćemo u takmičarskom ritmu, jer nas do tada očekuju još tri utakmice u Evroligi i dve u Superligi, protiv Mege i Metalca, veoma kvalitetnih timova. Nema bolje pripreme za ono što nas očekuje protiv Partizana", dodao je Mitrović.

Utakmice će se igrati 14, 15, 18. i ako bude potrebno 19. i 22. aprila.

Crveno-beli su ove sezone dobili dva od tri derbija - prvi u ABA ligi i u polufinalu Kupa Koraća u Nišu, nakon čega je Partizan rešio u svoju korist drugi susret u okviru regionalnog takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC