• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golden Stejt se upisao u istoriju

Autor mondo.rs

Vorirosi prvi koji su dobili dve serije od po šest utakmica kod kuće. Vašington samo 27 poena za polivreme. Harden opet preko 40...

Golden Stejt sve je bližida osigurau prvo mesta u plej-ofu pošto je u noći izmeđuponedeljka i utorka ubedljivo pobedio Vašington sa 107:76, aVizardsima su u drugom poluvremenu utakmice dozvolili da postigne samo27 poena.

Stefen Kari postigao je 24 poena za Voriorse, koji su u trećoj četvrtini sprečili protivnika da skoro 11 minuta postigne koš iz igre. Vašington je u trećoj četvrtini postigao samo osam poena. 

Kari je svom učinku dodao i šest asistencija i pet skokova. GoldenStejt ima najbolji skor u ligi sa 57 pobeda i 13 poraza, što jevelika prednost u odnosu na 50 pobeda Memfisa na Zapadu, odnosno 53pobede Atlante na Istoku.

Voriorsi ove sezone imaju kod kuće 34 pobede i samo dva poraza. Golden Stejt je postao i prvi tim u istoriji lige koji je tokom sezone dobio obe serije od šest utakmica kod kuće. 

Hjuston je u gostima pobedio Indijanu sa 110:100 predvođen DžejmsomHardenom, koji je postigao 44 poena. Ovo je popularnom "bradi" bilaosma utakmica u sezoni sa više od 40 poena, i po tome je rekorder.

"To je samo pitanje snalaženja, prolaženja, pravljenja akcija, tako da radim ono što radim svake noći. Dok god sam agresivan i napadački nastrojen, dešavaće se dobre stvari", rekao je Hardenposle meča.

Si-Džej Votson postigao je 23, a Džordž Hil 20 poena za Indijanu,kojoj je ovo bio šesti uzastopni poraz. Pejsersi su sve dalji odplej-ofa, pošto su sada pali sa šestog mesta Istoka na 10.

Boston je prekinuo seriju od tri poraza i u gostima je pobedio Bruklinsa 110:91, i tako se vratio među prvih osam timova na Istoku. EvanTarner predvodio je tim sa 19 poena, 12 asistencija i 10 skokova.Najefikasniji u Netsima bio je Bruk Lopez sa 31 poenom.

Boston je tako iskoristio poraz Šarlota od Čikaga 86:98. Bulsi su ovim trijumfom definitivno obezbedili plasman u plej-of, a do pobede su ih predvodili Nikola Mirotić i Pau Gasol. Mirotić je završio utakmicu sa 28 poena i osam skokova, dok je Gasol na kraju imao učinak od 27 poena i 12 skokova. 

Memfis je takođe obezbedio mesto u plej-ofu, petu uzastopnu godinu,pošto je u gostima pobedio Njujork sa 103:82. Zek Rendolf postigao je23 poena, a Mark Gasol 21 poen za pobednike.

Rezultati:

Indijana - Hjuston 100:110
Bruklin - Boston 91:110
Njujork - Memfis 82:103
Čikago - Šarlot 98:86
Juta - Minesota 104:106
Golden Stejt - Vašington 107:76

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC