• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost se izvinila SAMO Dušku Vujoševiću

Autor mondo.rs

Podgorički klub izdao saopštenje u kojem se izvinjava strategu Partizana zbog "neprimerenih postupaka neodgovornih pojedinaca" na meču u Podgorici, dok su igrače zaboravili da pomenu

Partizanu nije nimalo bilo lako na gostovanju u Podgorici u 26. kolu ABA lige.

U dvorani "Morača" pre i za vreme meča sa Budućnosti na račun Duška Vujoševića, trenera crno-belih, ali i igrača, a najviše Saše Pavlovića, izrečene su brojne uvrede.

Tokom utakmice bilo je i "bliskih susreta" navijača sa košarkašima Partizana.

Košarkaški klub Budućnost izdao je saopštenje posle tog meča u kojem je podgorički klub pobedio rezultatom 85:79 i izvinio se samo treneru Vujoševiću, ogradivši se od neprimerenih poteza "Varvara".

"Povodom pojedinačnih ispada, te neprimerenih postupaka neodgovornih pojedinaca, tokom velikog sportskog događaja, utakmice Budućnost - Partizan, a koji su se odnosili na trenera Duška Vujoševića, koristimo ovu priliku da odbacimo svaku povezanost sa istim i uputimo izvinjenje gospodinu Vujoševiću. Košarkaški klub Budućnost Voli preuzeo je sve moguće mere da svi učesnici derbija budu bezbedni. Žalimo zbog incidenta i  neprijatnosti koje su sa tribina upućene gospodinu Vujoševiću, te još jednom odbacujemo bilo kakvu mogućnost povezanosti konkretnog incidenta sa našim klubom. Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane", stoji u saopštenju podgoričkog kluba, koji je zaboravio da se izvini i igračima, koji su takođe konstantno bili pod "rafalom"  uvreda sa tribina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC