• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Guroviću selektorska klupa

Autor mondo.rs

KSS uskoro bi trebalo da imenuje selektore u pet kategorija, a "studenti" će biti povereni bivšem košarkašu Crvene zvezde i Partizana, prenosi "Blic"

 Guroviću selektorska klupa  Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Srpska reprezentativna košarka i ovog leta biće na ispitu. Mlađe selekcije očekuju brojna takmičenja. Na narednom sastanku Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije trebalo bi da i zvanično budu imenovani novi selektori u pet selekcija, prenosi "Blic".

Neki, poput Dejana Mijatovića ostaće na klupi na kojoj su bili i do sada, dok će biti i promena.

Najinteresantnije ime na tom spisku je Milan Gurović. Bivši reprezentativac i sadašnji trener ekipe FMP trebalo bi da preuzme univerzizetsku selekciju Srbije, koju trenutno vodi Oliver Popović. Srpske "studente" ove godine očekuje nastup na Univerzitetskim igrama u Gvangžuu u Južnoj Koreji, od 3. do 14. jula.

Mladu selekciju do 20 godina, koja će u drugoj polovini jula nastupati na Evropskom šampionatu u Linjanu u Italiji, i dalje će predvoditi Dejan Mijatović, dok će svoje mesto u reprezentaciji do 19 godinu, koju je takođe predvodio ustupiti treneru juniora Partizana Aleksandru Bućanu. On bi starije juniore trebalo da predvodi na Svetskom prvenstvu na Kritu od 27. juna do 5. jula.

Bućan će preuzimanjem te selekcije naspustio mesto selektora mlađih juniora, koje je do sada obavljao. Umesto njega na klupu tog tima trebalo bi da sedne Vanja Guša, trener koji je prošlu sezonu proveo u Kuvajtu. Tu selekciju ovog leta očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Grčkoj, krajem jula i početkom avgusta.

Konačno kadete Srbije trebalo bi da predvodi Dragan Jakovljević, a selekciju koju trenutno vodi Vladimir Đokić, ovog leta očekuje Evropsko prvenstvo, i to u Litvaniji u prvoj polovini avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC