• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić sa prstenom: Istorija!

Autor mondo.rs

Trener Zvezde ocenio da je njegov tim apsolutno zasluženo osvojio titulu ABA lige, čuvajući prvo mesto od početka do kraja.

Crvena zvezda Telekom završila je "jadransku" sezonu kako je i počela - trijumfalno! Od početka do kraja takmičarske godine ostvarila je 30 pobeda i doživela samo četiri poraza.

U četvrtak uveče, iz Zagreba se vraća u Beograd sa prvim osvojenim trofejom ABA lige i šampionskim prstenjem.

"Ove sezone, na programu imamo 80 utakmica, plus putovanja, plus naporan rad na treninzima, ali dobro smo izneli sve do sada, ušli u Top 16, osvojili Kup, osvojili ABA ligu, ostvarili i velike pobede...", sabirao je utiske trener crveno-belih Dejan Radonjić posle osvajanja titule.

Osvrnuvši se na tek završeni plej-of, prvi trener Zvezde koji joj je doneo titulu u 21. veku konstatovao je da je doigravanje apsolutno opravdalo očekivanje.

"Odigrali smo četiri dobra meča. I mi i Cedevita. I večeras smo odigrali jako dobar meč. Mnogo nam je značio povratak Maika Cirbesa posle pauze zbog povrede. Karakteristika ove sezone je da smo od prvog dana bili na prvom mestu i da smo na kraju ostali na toj poziciji. Čini mi se da smo potpuno zasluženo osvojili prsten".

Razgovarajući sa reporterom na terenu, šef struke crveno-belih odmah se okrenuo predstojećim obavezama u Superligi.

"Idemo da još u domaćem prvenstvu damo sve od sebe. Od prvog dana smo bili prvi, tokom regularnog dela imali samo dva poraza. Uspeli smo da u polufinalnoj seriji napravimo za nas da napravimo nešto što je za nas od mnogo većeg značaja, s obzirom da su to bili mečevi za Evroligu, dueli najjačih timova u Srbiji..."

"Sve u svemu, plej-of je potpuno opravdao odluku da bude uveden. Hvala navijačima koji su došli u Zagreb da budu sa nama. Oni koji su ostali i drugo veče u Zagrebu uživali su", dodao je Radonjić i podvukao:

"Čestitam igračima, saradnicima, ljudima u klubu na osvojenom trofeju. Ovo je istorijski trenutak za Zvezdu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC