• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marjanović: Hoću u NBA

Autor mondo.rs

Centar Zvezde ima jasnu želju u prelaznom roku.

 Boban Marjanović želi u NBA ligu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U drugom delu sezone praktično je svake nedelje bio seljen u Barselonu. Sa završetkom takmičarske 2014/15 bilo je govora i o tome da ga hoće Efes. Međutim, plan Bobana Marjanovića ne može biti jasniji:

"Znam za opcije koje postoje u Evropi, ali hoću da igram u NBA ligi. Hoću da sačekam dobru ponudu odande i da pokušam da zaigram u SAD", rekao je indeksno najkorisniji igrač Evrolige u razgovoru za grčki portal Eurohoops.

Sa druge strane, za sada je definitivno da je gorostas crveno-belih u poslednjoj utakmici finalne serije plej-ofa odigrao poslednji meč u crveno-belom. To je glasno poručio i njegov menadžer Miodrag Ražnatović, koji takođe dobija inspirativne ponude da Marjanovića odvede u Istanbul.

Naravno, Marjanović neće zaboraviti lepe dane u Zvezdi. Ističe da ne bi mogao da ima sjajnu sezonu i na individualnom planu bez velike pomoći svih u crveno-belom.

"Bilo je mnogo lakše sa svim fenomelanim saigračima, izvrsnim trenerom i navijačima. Igraču kao što sam ja je jako važno da ima sve to, kako bi zaokružio dobru sezonu"

Marjanovićev prioritetni cilj je da ostane na istom nivou.

"... Da bi se to dogodilo, mora mnogo kockica da se poklopi. Moram da ostanem zdrav - fizički i mentalno, kao i da se osećam dobro u ekipi", podvukao je srpski centar.

Ražnatović je nagoveštavao njegovu selidbu "preko bare" i pre nego što je najdominantniji evro-centar sezone zablistao u crveno-belom. Konkretnije informacije o tome, uticajni agent najavio je za jul.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC