• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rebić: Kod protivnika se video strah

Autor mondo.rs

Plejmejker mlade reprezentacije Srbije i član idealne petorke EP, posle osvojene zlatne medalje...

Nikola Rebić oprostio se od mlađih reprezentativnih selekcija trećom, najsjajnijom medaljom.

Posle bronze sa juniorima 2012. i još jedne bronze sa U20 ekipom prošle godine, sa svojom generacijom se okitio zlatom, pošto je Srbija u finalnoj utakmici pobedila Španiju 70:64.

"Kroz ceo turnir smo disali kao jedan i bili kao velika porodica. Tačno se znalo ko šta radi, timski duh je bio izuzetno izražen i mislim da nam je to donelo zlatnu medalju", rekao je Rebić za zvanični sajt Crvene zvezde.

"U svakom meču smo imali po nekoliko raspoloženih igrača. Uvek je neko drugi iskakao učinkom, tako da smo mogli da se oslonimo jedni na druge. Bili smo fantastičan kolektiv i to nas je dovelo do trijumfa".

Izabranici Vladimira Đokića su na šampionatu u Italiji odigrali 10 utakmica i sve rešili u svoju korist, sedam dvocifrenom razlikom!

"Okončati turnir bez poraza, u ovako žestokoj konkurenciji, dokaz je velikog kvaliteta koji posedujemo i sjajne pripreme. Moram da kažem da je bilo jako teško, posebno pred meč protiv Litvanije u čevrtfinalu, jer smo bili svesni šta on nosi. Međutim, videli smo kako nas posmatraju sve ostale reprezentacije. Kao da se kod svakog našeg protivnika mogao videti strah na zagrevanju i to smo koristili. Bili smo puni samopouzdanja".

Rebić je čestitao klupskom drugu Marku Guduriću na MVP tituli, a o svom izboru u idealnu petorku Eurobasketa rekao:

"Bez kvalitetne ekipe ne bih sigurno bio u poziciji da budem u idealnoj petorci. Imao sam sjajnu podršku svih saigrača, bilo je milina igrati sa takvim momcima".

"Nadam se da će nam ovo biti samo usputna stanica. Posle par dana odmora i slavlja, krećemo sa još jačim radom, da se polako pripremamo za narednu sezonu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC