• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Napraviće Dule opet šampionski Partizan"

Nikola Milutinov prati situaciju među crno-belima i veruje u svog bivšeg trenera. Ne obraća pažnju na bratski odnos navijača Zvezde i Olimpijakosa.



Nikola Milutinov rastao se ovog leta od Partizana uz ocene Duška Vujoševića da je napravio "moralnu grešku". Mladi centar napustio je klub i preselio se u Olimpijakos, koji ozbiljno računa na njega.

U ponedeljak, u razgovoru sa novinarima u Delta sitiju, bivši centar crno-belih osvrnuo se na promene u ekipi iz Humske.

"Mislim da će Partizan uspeti da se vrati jači iz svega toga i da opet bude šampionski tim. Sada prolazi kroz težak proces, ali Vujošević zna najbolje i mislim da će on uspeti da stvori šampionski tim. Mislim da je već izjavio da je teško da se odmah stvori šampionska ekipa, već da je to proces, ali ne sumnjam da će uspeti" istakao je Milutinov.

Mladi centar upitan je i za bratske odnose navijača Olimpijakosa, svog novog kluba, i Crvene zvezde, svog najvećeg rivala u Srbiji.

"Nisam razmišljao i ne obraćam pažnju na to, ipak je Grčka druga država. Razmišljao sam samo o što boljem koraku u nastavku karijere i jedva čekam da zaigram za Olimpijakos. Veoma sam srećan što ću imati prilku da igram sa Vasilisom Spanulisom, čovekom koji u najvažnijim trenucima pokazuje zašto je jedan od najboljih igrača u Evropi. Zaista sam srećan i privilegovan što ću imati priliku da radim sa njim, ali i sa celim timom. Jedva čekam da počnem pripreme s Olimpijakosom" zaključio je Milutinov.

Reprezentativac Srbije nije imao vremena da se upozna sa Atinom, zbog obaveza među "orlovima". U Grčkoj je boravio samo na potpisivanju ugovora.

"Bio sam u Grčkoj samo jedan dan da bih prošao lekarske preglede jer imam obaveze u reprezentaciji i lepo sam primljen. Ova godina je jedna od najjlepših u mojoj karijeri, izabran sam na draftu, prešao sam u Olimpijakos i sada se nadam uspehu s reprezentacijom", istakao je novi centar Pirejaca.

Doskorašnji centar Partizana dobro je svestan činjenice da ga očekuje jako važna sezona, u kojoj će pred njega biti postavljena velika očekivanja.

"Ta očekivanja su sve veća i veća. Moram biti na još većem nivou - najpre u dresu reprezentacije, pa u dresu Olimpijakosa. Biće mi u Pireju dosta teško, jer će mi to biti prva godina u inostranstvu, a i zato što su na mojoj poziciji još dvojica odličnih igrača. Moraću da se dokažem kroz jake treninge. U njima će se videti ko će moći da igra utakmice", podvlači Milutinov, kome će u Pireju konkurencija biti Patrik Jang i Otelo Hanter.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC