• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjedništvo BiH: Prijem za zlatne "zmajiće"

Autori mondo.ba Autori SRNA

Članovi Predsjedništva čestitali su mladim košarkašima i rukovodstvu reprezentacije osvojeno prvo mjesto, te im poželjeli nove uspjehe, ističući da je rezultatima i timskim radom promovisala BiH na najbolji način.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović i bošnjački član Predsjedništva Bakir Izetbegović primili su danas u Sarajevu članove i rukovodstvo kadetske košarkaške reprezentacije BiH koja je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu, te predstavnike Olimpijskog komiteta BiH.

Članovi Predsjedništva čestitali su mladim košarkašima i rukovodstvu reprezentacije osvojeno prvo mjesto, te im poželjeli nove uspjehe, ističući da je rezultatima i timskim radom promovisala BiH na najbolji način, te obećali pomoć i podršku institucija vlasti u daljoj afirmaciji sporta u BiH, saopšteno je iz Predsjedništva.

Predsjednik Olimpijskog komiteta BiH Marijan Kvesić zahvalio je Predsjedništvu BiH za prijem i podršku sportu, te pozvao Predsjedništvo da i ubuduće podržava sport i sportiste u BiH.

Generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Harun Mahmutović i selektor kadetske reprezentacije BiH Josip Pandža takođe su zahvalili za prijem i istakli da su ponosni na veliki uspjeh mladih reprezentativaca.

U ime srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića sastanku je prisustvovao njegov savjetnik Predrag Grgić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC