• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: SNS ne ulazi u KK Partizan

U danu velikog potresa u Humskoj, predsednik vlade imao je poruku za najveće košarkaške i fudbalske klubove u zemlji.

Obraćajući se javnosti na konferenciji za novinare u Nemanjinoj, u trenutku dok je isto radio i predsednik KK Partizan Predrag Danilović, predsednik vlade Aleksandar Vučić govorio je i o najvećim sportskim klubovima u zemlji.

Konkretno, upitan je za navode Duška Vujoševića da mu se "ljullja" trenerska kluba u Partizanu zato što često kritikuje vlast.

"U ovoj zemlji svako kada u nečemu ne uspe, kada mu ne ide i kada neko treba da bude kriv, kriv je Vučić. Vidim da to potencira i nekoliko medija i jedan pozorišni reditelj. Što se tiče želje da se kontrolišu klubovi, poručujem da niko iz partije koju vodim neće ući u KK Partizan, ni u FK Crvena zvezda. Želim im mnogo uspeha", rekao je Vučić.

Premijer je još jednom govorio o državnim ulaganjima u klubove i ponovio ko je dobio mnogo novca iz budžeta, a ko manje od toga.

"Ogromna državna sredstva dobili su i KK Crvena zvezda i KK Partizan i FK Crvena zvezda. Nešto manje dobio je FK Partizan i moj posao je da to govorim, iako ne krijem da sam navijač Crvene zvezde, jer navijanje je moja privatna stvar, ali javna je stvar kad država da je pare klubovima".

Na tom mestu, Vučić je zastao i poželeo crno-belima uspeh u revanšu baraža za Ligu šampiona protiv BATE Borisova.

"Želim uspeh FK Partizan u Ligi Šampiona, želim im svim srcem da pobede i uđu u Ligu šampiona i da zarade tih 14 miliona. To bi bila velika stvar i za njih i za državu. Želim i FK Crvena zvezda, koja je promenila upravu, da nađe bolju upravu od one koja ih je sad dovela na prvo mesto, a želim svu sreću i KK Partizan, kao i pozorišnim rediteljima. Neka rade šta hoće, samo da mene ne upliću".

Predsednik vlade objasnio je i da iza sponzorstava kompanija NIS i Gasprom takođe stoji država.

"Ogromnim novcem država je pomagala i KK Crvenu zvezdu i KK Partizan. Sponzorstvo kompanije NIS (Košarkaskom klubu Partizan) nije sponzorstvo Rusije, već smo mi to tražili i to nije bez našeg odobrenja. To je država uvek radila. Priče za malu decu su da je to sponzorstvo i sponzorstvo Gasproma (Fudbalskom klubu Crvena zvezda) realizovano jer su mnogo sposobne uprave KK Partizan i FK Crvena zvezda", dodao je Vučić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC