• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRAZBUR: Te izgubljene lopte...

Autor mondo.rs

Trener Kole i centar Golubović nisu imali dilemu šta je odlučilo pobednika utakmice u Kombank areni.

Ekipa Strazbura dobro je počela utakmicu 1. kola A grupe Evrolige, stekla sedam poena prednosti, ali je već na početku druge četvrtine bilo jasno da će se teško odupreti motivisanoj Crvenoj zvezdi.

Gosti su doputovali bez povređenog krilnog centra Meta Hauarda, jednog od najvažnijih igrača, ali je trener Vensan Kole izjavio da ni njegovo prisustvo ne bi utakmici dalo bitno drugačiji tok.

"Problemi su polazili od naših bekova. Minimum šest-sedam puta nismo uspeli da prenesemo loptu na protivničku polovinu, to je previše", rekao je aktuelni francuski selektor, čija ekipa je ukupno imala 25 izgubljenih lopti.

Zvezda je na poluvremenu imala 11, a slavila je sa 22 poena razlike - 81:59.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Izgubljene lopte su nas mučile ceo meč. Na 47:38 smo imali dva otvorena šuta za tri poena, nismo uspeli da ih pogodimo, a nakon toga nismo imali oružja kojima bismo naudili domaćinu".

Centar Vladimir Golubović rekao je da ih Zvezda ničim nije iznenadila, jer su znali šta ih očekuje i kakav je domaći teren u Beogradu.

"Imali smo nesreću da nam se važan igrač povredio pred put, a da zamena nije stigla na vreme... Počeli smo dobro, poveli, ali usledilo je par minuta neorganizovane igre i izgubljenih lopti, koje su rezultirale kontrama Zvezde i lakim poenima", konstatovao je Golubović.

"Završili smo utakmicu sa preko 20 grešaka. Da smo igrali koncentrisanije, mislim da bismo mnogo duže ostali u 'egalu'".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC