• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fener posrće i posrće

Autor mondo.rs

Posle ubedljivog poraza u Evroligi, ekipa Željka Obradovića izgubila i u prvenstvu Turske. Presudio faul Kalinića sekund pre kraja, pri šutu za tri poena.

U Strazburu debakl, u Istanbulu poraz. Ne tako ubedljiv, ali dovoljan da se navijači Fenerbahčea ozbiljno zapitaju šta se to događa sa njihovim timom.

Ekipa Željka Obradovića poražena je od Konje na svom parketu 73:74.

Odlučujuće poene postigao je Klej Taker sa linije za sloboda bacanja sekund pre kraja, pošto ga je prethodno Nikola Kalinić faulirao pri šutu za tri. Kada je stao na liniju penala, Fener je vodio 73:72, pa su dva pogotka iz tri pokušaja bili dovoljni za veliku pobedu gostiju.

Domaćin je vodio veći deo meča, ali je Konja početkom poslednje deonice prešla u vođstvo, koje je najviše iznosilo sedam poena (71:64). I pored toga uspeli su žuto-plavi da vrate prednost, kada je Ali Muhamed (Bobi Dikson) pogodio za 73:72 na 19 sekundi do kraja. Usledio je, ipak, faul Kalinića...

Fenerbahčeu je ovo prvi poraz u tri utakmice domaćeg prvenstva, ali posle ubedljivo izgubljenog evroligaškog duela u Strazburu, situacija uopšte nije prijatna u skopocenom timu turskog tima. Posebno zato što 30. oktobra u Istanbul stiže evropski šampion Real Madrid.

Bogdan Bogdanović nije igrao protiv Konje, a Nikola Kalinić je za 28 minuta ubacio tri poena, imao šest skokova i dve asistencije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC