• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Simonović ne zaslužuje zvižduke"

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Telekom akcentovao je u subotu jedan detalj utakmice protiv Fenerbahčea.

 "Simonović ne zaslužuje zvižduke" Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom ostavila je za sobom pobedu nad Bajernom i okrenula se utakmici protiv Igokee (nedelja, 17.00, TV Arena sport), u kojoj ima cilj da utvrdi prvu poziciju na tabeli.

Pred treći meč svog tima ove sedmice, Dejan Radonjić govorio je o igračima koji su povređeni, koji se priključuju, kao i o statusu Marka Simonovića, kome uskoro ističe kratkoročni ugovor sa crveno-belima.

Da li će taj ugovor biti produžen?

"Biće u nedelju u timu i igraće. Nadam se da će biti dobar kao i u meču protiv Bajerna", odgovorio je Dejan Radonjić, bez želje da pošalje definitivnu poruku o statusu jednog od heroja pobede u Minhenu.

Na istom mestu, osvrnuo se i na momenat koji mu je zasmetao prošle nedelje.

"Nadam se da, bez obzira na Simonovićevu igru, neće biti zvižduka na njegov račun. Ipak je on naš igrač i reprezentativac Srbije".

Upitan kada je čuo zvižduke upućene bivšem kapitenu Zvezde, Radonjić je rekao: "Bilo ih je u duelu protiv Fenerbahčea".

"I on, kao i svi, imaju pravo na loš dan i na loš nastup", dodao je šef struke prvaka Srbije i regiona, uz poziv navijačima da dođu u nedelju u "Pionir" i podrže ekipu.

Izvor: MN PRESS

Hoće li možda baš Simonović ovog vikenda izvesti ekipu na duel protiv Igokee, pošto su povređeni i Luka Mitrović i Branko Lazić.

"Nije još određeno ko će biti kapiten. Lazić je bio zamenik i nismo unapred odredili zamenika zameniku. Nismo ni očekivali da nam se toliko kapitena povredi", nasmejao se kiselom osmehom Radonjić, jutro nakon što je Markus Vilijams prvi put radio sa ekipom.

O Mekelovoj povredi...

"Gal Mekel nije sposoban za ovaj meč i pitanje je kad će moći da počne sa treningom, tako da smo još dodatno oslabljeni. Bez obzira na to, jasne su nam ambicije protiv Igokee".

S obzirom na to da su crveno-beli dan posle pobede nad MZT Skopljem trenirali u Makedoniji, pa se u Beogradu samo pakovali za Minhen, američki plejmejker nije imao priliku da se sretne sa novim i starim saigračima.

Kada bi Vilijams mogao da bude potpuno spreman da pomogne ekipi?

"Postepeno uvodimo Markusa u sistem, jer je iza njega duga pauza i biće potrebno da se dosta radi da bi došao do optimalnog statusa, a posebno do takmičarskog, jer je stigao posle šest meseci pauze. Nije imao ni pripremne mečeve, u kojima bi tražio formu. Pokušaćemo da ga podignemo kroz trenažni proces, da bude na nivou na kojem bi, kad počne da igra, dao doprinos što boljim rezultatima".

Izvor: MN PRESS

Govoreći o povratku povređenih igrača, Radonjić se osvrnuo i na proces oporavka Nemanje Dangubića od povrede gornjeg zgloba kuka.

"On je počeo sa specifičnim treninzima, koji bi trebalo da budu priprema i uvod u njegov nesmetan rad sa loptom. Očekujemo ga za nekoliko dana na treningu i želja nam je da kroz taj deo dođemo do slike optimalnog perioda za koji bi mogao da se uključi u potpuni rad sa loptom".

"U svakom slučaju, Nemanjin oporavak ide brže nego što su bile prognoze. Verujem da će brže doći i do pozicije u timu, jer nam je to jako bitno. Konačno da bude jedan igrač više u sistemu, a ne jedan manje", podvukao je trener Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC