• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porazi Fenera i Bajerna, Real rutinski

Autor mondo.rs

Učesnici A grupe Evrolige u nedelju masovno "trokirali" u mečevima domaćeg prvenstva.

Crvena zvezda je posle trijumfa u Minhenu priredila svojim navijačima neprijatno iznenađenje, izgubivši od Igokee utakmicu u kojoj je vodila sa 14 poena razlike.

Njeni rivali u A grupi Evrolige takođe su prošli loše, sa izuzetkom Real Madrida, koji je bio domaćin nejakoj Manresi i mogao da razigrava poletarce Ernangomeza i Dončića - 106:68.

Bajern je tri dana posle poraza od Zvezde imao težak meč - gostovanje Albi, koja je bila svežija i spremnija za derbi okršaj.

Tim Saše Obradovića pobedio je rezultatom 90:74 i ostao jedini bundesligaš sa maksimalnim učinkom (8-0), dok su Bavarci (5-3) tek sedmi na tabeli.

Fenerbahče je u turskom prvenstvu pao na 50 odsto uspešnosti (3-3), izgubivši u gostima od novog prvoligaša Bujukčekmečea, u čije redove je nedavno otišao Predrag Samardžiski iz Mega Leksa.

Fener je u trećoj deonici gotovo anulirao "minus osam" sa poluvremena, ali je Bujukčekmeče u poslednjih 10 minuta uspeo da odoli - 85:76.

Ekipa Himkija ovog vikenda je slobodna u VTB ligi, dok je u Francuskoj celo kolo odloženo zbog serije terorističkih napada, pa će Strazbur do utakmice 6. kola Evrolige protiv Zvezde imati šest dana predaha.

Na tabeli A grupe vodi Fenerbahče (4-1), Himki je drugi (3-2), a svi ostali su na deobi trećeg mesta sa po dve pobede i tri poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC