• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Specijalna frizura za Pariz!

Autor mondo.rs

Kevin Serafan frizurom podsetio svet na događaje u Parizu koji su se desili u petak. Pružio odličnu partiju za Nikse.

Često se mogu čuti povici da politiku i sport ne treba mešati ni u kom slučaju, ali je ona nekada neizbežna. Na gotovo svim mečevima, u različitim sportovima, koji su usledili posle terorističkog napada u Parizu - bar je na početku meča održan minut ćutanja.

Neki su našli i drugačiji način da odaju počast žrtvama i podsete na tragičan događaj u Parizu.

To je posebno pogodilo košarkaša Njujork Niksa Kevina Serafana koji je frizurom pokušao da skrene pažnju na glavni grad Francuske i na ono što se tamo dogodilo.

Pre dve sezone bile su zamerke na Imana Šamperta i njegovu frizuru sa "adidas" znakom, ali niko neće i ne treba da zameri na Serafanovoj koju je "nosio" na utakmici protiv Nju Orleansa u nedelju uveče.

Rođen je u Kajenu, u Francuskoj Gvajani, ali se kao dete preselio u Francusku, a njegova kuća u Parizu se nalazi na samo 45 minuta od stadiona "Sen Deni" ispred koga se desio prvi napad.

On je nekoliko sati nakon nesreće (petak) i zaigrao meč u toku kojeg je kaže dobijao poruke od svoje familije koja živi u Parizu.

"Kada sam obavešten o tome rekli su da je 'samo' 18 ljudi poginulo. Sada ih je već 200. Neverovatno, ne mogu da verujem. To su stvari koje sam mislio da postoje samo na filmu", rekao je Serafan u petak.

Njegov Njujork je savladao Nju Orleans 95:87, a on je doprineo sa 12 poena uz odličan procenat (6/8). Ipak, Niksi pobedu najviše duguju odličnom Karmelu Entoniju (29 poena i 13 skokova), dok Pelikansima ni 36 poena Entonija Dejvisa nije pomoglo da upišu drugu pobedu ove sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC