• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real pod pritiskom u Pioniru!

Autor mondo.rs

Himki još jednom pobedio šampiona Evrope, ovog puta u Madridu, nakon čega se Real nalazi u teškoj poziciji.

Pre početka Evrolige smatralo se da će iz A grupe sigurno proći u Top 16 fazu Real Madrid, Fenerbahče i Himki, a da će se Bajern, Crvena zvezda i Strazbur boriti za četvrto mesto.

Kako stoje stvari, triju "autsajdera" treba pridodati ekipu Reala, koja se već u prvoj fazi odbrane evropskog trona suočava sa velikim problemima.

"Kraljevski klub" će posle poraza od Himkija na svom parketu - 82:85 (22:24, 20:20, 21:22, 19:19) - naredne nedelje doputovati u Beograd sa skorom 2-4, na deobi poslednjeg mesta u grupi!

Ostaje da se vidi šta će Zvezda uraditi u četvrtak u Strazburu. Ako pobedi, onda će 27. novembra imati neočekivanu priliku, da gurne skupoceni španski tim na rub provalije...

Himki je u 15. minutu stekao dvocifrenu prednost (27:37) i sa izuzetkom kratkog perioda početkom treće četvrtine, ostao u vođstvu do kraja.

Tajris Rajs ubacio je 11 poena u seriji gostiju od 15:4, kojom su poveli 54:62 u 26. minutu. Real je u svom stilu, uporno pokušavao da napravi preokret, ali uspeo je samo da u dva navrata priđe na "minus jedan" (74:75 trojkom Serhija Ljulja u 37. minutu i u penal-završnici na 81:82).

Ljulj je pri rezultatu 80:82 iskoristio jedno slobodno bacanje, Aleksej Šved je na drugoj strani oba puta bio precizan (81:84), a onda je Ljulj propustio dve šanse da pogotkom van linije 6,75 metara izjednači i verovatno obezbedi produžetak.

Pre dve nedelje je to pošlo za rukom Džejsiju Kerolu protiv Bajerna, ovog puta je Real platio ceh još jednoj neubedljivoj partiji...

A GRUPA - 6. KOLO:

Real - Himki 82:85

u četvrtak (20.45):

Strazbur - Crvena zvezda
Bajern - Fenerbahče

TABELA: Fenerbahče 4-1, Himki 4-2, Bajern 2-3, Strazbur 2-3, Zvezda 2-3, Real 2-4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC