• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arojo strašni, Španci ubacili 201 poen!

Autor mondo.rs

Ne ide svima u Evroligi loše kao Realu. To su najbolje osetili Repeša i šampion Turske.

Za kraj programa u četvrtak uveče - 201 poen španskih klubova!

Barselona 107 u obruč turskog šampiona, Laboral Kuća 94 za što brzi otkaz Jasminu Repeši.

U Kataloniji: Barselona - Karšijaka 107:79 (26:16, 22:21, 31:20, 28:22), u Baskiji: Laboral - Armani Džins 94:82 (28:19, 24:18, 20:17, 22:28).

Barselona ostaje lider Grupe C, sa skorom 5-1, koliko će imati i Lokomotiva ako u petak uveče pobedi Panatinaikos u Atini, dok je Laboral Kuća nastavila hod za liderom Grupe B Olimpijakosom i ostavila nesrećni Milano na začelju grupe sa skorom 1-5. Nije se Đorđo Armani ovome nadao kada je letos podržao finansijski remont kluba koji je poveren Hrvatu Repeši.

Pročitajte kompletne tabele, rezultate i vodeće strelce u grupama B i C.

Portorikanac Karlos Arojo, bivša NBA zvezda, odigrao je simultanku u "Balugrani" i ubacio šest trojki iz sedam pokušaja za 18 poena, tik iza sigurnog Šejna Lavala, koji je ubacio sedam od osam pokušaja za dva i postigao 19 poena u ubedljivoj pobedi Barse.

Ako se doda da je Ante Tomić postigao 16 poena, uz sedam skokova, onda je jasno da je Karšijaka razbijena na sitne komade u reketu, a kad nije moglo pod koš, pogađao je 36-godišnji Arojo!

Na drugoj strani Džo Regland postigao je 26 poena, uz sedam skokova, ali i sedam izgubljenih lopti, a dvocifren je bio samo još Kenan Sipahi sa 13 poena i sedam asistencija.

U Vitoriji, nisu se proslavili bivši zvezdaši. U pobedi domaćina Jaka Blažič je ubacio poen za deset minuta, dok je u redovima gostiju Čarls Dženkins postigao pet poena za 21 minut u igri uz jednu trojku iz isto toliko pokušaja. Njegov saigrač, bivši igrač Partizana Milan Mačvan, nije bio u sastavu zbog preloma ruke.

Fabijen Kozer sa 22 poena, uz četiri skoka i tri asistencije, odnosno Darijus Adams, sa 20 poena, pet skokova i četiri asistencije, bili su najefikasniji u redovima sigurnog učesnika Evrolige u narednih deset godina, dok su Milano, još jednog "srećnog" vlasnika desetogodišnjeg ugovora sa Evroligom i kompanijom IMG, predvodili Alesandro Đentile sa 24 poena i Stanko Barać sa 16 poena i 12 skokova.

Majk Džejms ubacio je 18 za domaćina, a Janis Burusis 14, uz 12 skokova, dok je Džamel Meklin postigao 13 za Milano.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC