• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Zmajevi” i KSBIH dobili novog sponzora

Autor mondo.ba

Košarkaški savez BiH dogovorio saradnju sa kompanijom Huawei koja će biti sponzor “zmajeva”.

Kadetska košarkaška reprezentacija BiH je u avgustu ove godine osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, a prethodno se sa najsajnijim odličjem vratila i sa Olimpijskih igara za mlade.

Dobre rezultate “zmajeva” i rad KSBiH prepoznala je i kompanija Huawei te odlučila da podrži domaću košarkašku zajednicu.

"Veoma smo srećni zbog uspostavljanja partnerstva sa kompanijom Huawei. Radi se o jednoj od najvećih kompanija na svijetu, globalno poznatom brendu koji je cijenjen i na našem tržištu, a koji posebnu podršku pruža uspješnim sportskim kolektivima i pojedincima. KS BiH se već odavno istakao kao organizacija koja ozbiljno i kvalitetno radi, a u ovoj godini, kada smo dobili i evropske šampione u kadetskoj kategoriji, ta činjenica je samo potvrđena. Drago nam je što su i poslovni partneri to prepoznali i što naš sponzorski pul kontinuirano raste. I u narednom periodu ćemo nastaviti da djelujemo ka obezbjeđivanju što boljih uslova za sve naše selekcije, a kompaniji Huawei smo veoma zahvalni što će svojom podrškom značajno pomoći u ostvarenju tih ciljeva“, izjavio je Harun Mahmutović, generalni sekretar KS BiH.

Kompanija Huawei podržava brojne pojedince i organizacije koje promovišu pozitivne društvene vrijednosti, a sponzorstvo Košarkaškog saveza BiH je dio tih aktivnosti.

"Huawei je kompanija koja mnogo pažnje posvećuje svom uticaju na zajednicu u kojoj posluje. Kroz sve svoje djelatnosti težimo tome da u konačnici doprinosimo stvaranju boljih životnih uslova i uspješnije društvene sredine. Tokom 2015. godine smo posebnu pažnju posvetili sportu, kao oblasti od velikog značaja za mlade, a Košarkaški savez BiH je ostvarenim rezultatima pokazao da se uz malo podrške mogu stvoriti velik uspjesi. Zbog toga će Huawei i u narednoj godini nastaviti da podržava pozitivne primjere iz mnogih društvenih oblasti“, najavio je Dalibor Ritan, country manager za Huawei u BiH.

Partnerstvo kompanije Huawei i Košarkaškog saveza BiH ozvaničeno je i originalnim pretprazničnim poklonima koji su stigli na adrese brojnih medijskih redakcija i sportskih novinara iz BiH, a radi se o personalizovanim dresovima košarkaške reprezentacije BiH.

Među njima i naš portal...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC