• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Daleko bolja Zvezda

Autor mondo.rs

Trener Fenerbahčea pohvalio crveno-bele, a i Dejan Radonjić nije bio nezadovoljan posle poraza u Istanbulu.

 Izjave-posle-meca-Fenerbahce-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda poražena je i drugi put ove sezone od Fenerbahčea. Turski tim slavio je pred domaćim navijačima u Istanbulu u 9. kolu Evrolige rezultatom 79:61.

Crveno-beli držali su se dobro u prvih 20 minuta, ali je potom tim Željka Obradovića preuzeo palicu. Srpski stručnjak pohvalio je Beograđane da su napredovali između dva meča.

"Veoma loše smo otvorili utakmicu. U odbrani smo bili vrlo lenji, a ni u napadu nismo bili dobri. U drugom poluvremenu se sve promenilo. Ali moram da kažem da do konačnog rezultata nismo stigli lako, jer je Crvena zvezda daleko bolja ekipa nego pre mesec dana", izjavio je Obradović posle meča.

On je naglasio da je imao problema sa sastavom tima zbog virusa, a potom apostrofirao i dva imena.

"Pobeda dobija na značaju ako se zna da cele nedelje nismo mogli da treniramo normalno jer je virus gripa pokosio igrače. Zato želim posebno da izdvojim naše lekare i medicinski tim koji su odradili veliki posao. Odigrali smo dobru odbranu i trčali dobro u kontranapade. Važno je što su svi igrači dali doprinos pobedi. Posebno izdavajam Peru Antića i Jana Veselog. Čestitam igračima jer su pokazali liderske sposobnosti. Hikman se vratio na teren posle devet meseci i jako težak period je iza njega. Svi smo tu da mu pomognemo da se vrati u formu", istakao je trener Fenera.

Fener - Zvezda
Izvor: YouTube

Dejan Radonjić nije bio nezadovoljan, jer je poraz usledio od kvalitetnijeg rivala.

"Čestitam Fenerbaheču na pobedi i želim mu sreću u nastavku takmičenja. Dobro smo krenuli u meč, a jedan deo utakmice, mogu reći, odigrali i odlično. U završnici druge četvrtine napravili smo neke greške, a Fener je tada pokazao kvalitet. Na startu drugog poluvremena stekao je prednost, međutim, pokušavali smo da se držimo i još u nekim trenucima i uspevali, ali je u poslednjoj četvrtini Fener potpuno kontrolisao rezultat", izjavio je strateg Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC